Freek & Berget publiekswinnaars aflevering 5 Beste Zangers

Het was eigenlijk meteen al duidelijk: Freek Bartels en Berget Lewis zijn de absolute publiekswinnaars uit de vijfde aflevering van De Beste Zangers van Nederland.

Hun duet Endless Love is de enige track uit deze aflevering die tot de iTunes Top 100 is doorgedrongen. Opvallend hierbij is dat And I Am Telling You van Berget en Lighters van Yes-R (feat. Freek) uit de aflevering van vorige week ook deze week nog in de lijst stonden.

Onze flitspoll laat ook niets te raden over. Maar liefst 73 procent van de bezoekers van NLpop vindt het duet tussen Freek en Berget de beste performance van deze week.

Aflevering 5 van De Beste Zangers van Nederland had door het voetbal te kampen met ietwat tegenvallende kijkcijfers. Bekijk het optreden van Freek & Berget hier nog eens:

Alle nummers zijn hier op iTunes te downloaden. Alle optredens staan op sterren.nl

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Freek & Berget publiekswinnaars aflevering 5 Beste Zangers

 1. Henk

  Eigenlijk is Freek dus de winnaar over de gehele linie?

    /   Reply  / 
  1. Marcus Lucas Auteur

   Dat kan, maar als één van de anderen ineens een schot in de roos schiet, zoals Glennis Grace toen, dan zal dat uiteindelijk meer impact hebben.

     /   Reply  / 
   1. Henk

    Maar dat verwacht ik niet meer. Ik had verwacht dat Freek het schot in de roos zou hebben met ‘Hou me vast’ van Ruth Jacott. Maar hij ging niet over Ruth heen met zijn uitvoering van haar lied.

      /   Reply  / 
 2. Joey

  Tellen de downloads van ‘de beste zangers’ in Itunes eigenlijk mee in de single top 100? Iedere week zijn er namelijk wel een aantal uitvoeringen te vinden in de Itunes top 100, maar als ik het goed heb gezien heeft nog geen enkel nummer de single top 100 behaald.

    /   Reply  / 
  1. Marcus Lucas Auteur

   Ja ze tellen mee. Maar er worden er dan niet genoeg van verkocht over een wat langere periode. Bijvoorbeeld Jan Smit & Gerard Joling komen nieuw binnen op 1 deze week, met Echte Vrienden. Die single is al vanaf 24 mei te koop, maar komt dus in de Single Top 100 van 2 juni binnen. In de iTunes Top 100 staan ze al die tijd al in de top 5, omdat die lijst per uur en per dag verandert. In het geval van Endless Love: die staat nu op 57 in de iTunes Top 100. Als deze binnen enkele dagen zakt en verdwijnt, dan zien we die volgende week niet in de Single Top 100 terug.

     /   Reply  / 
   1. Joey

    Oke, helder! Bedankt voor het antwoord!

      /   Reply  / 
 3. Pingback: Liveshow 1 The Next Pop Talent faalt op alle fronten | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>