Hit of Shit: Rochelle – Untouchable (video)

De videoclip bij Untouchable van Rochelle is uit. Een verrassend staaltje creativiteit.

IJskoningin, popdiva, sensueel sekssymbool. Rochelle is het allemaal. Misschien speelt ze in deze clip wel iets te veel rollen. De verschillende kanten die Rochelle van zichzelf laat zien zijn fascinerend. Maar het simpele beeld van de jonge vrouw die kwetsbaar in een donkere omgeving ligt maakt op mij daardoor de meeste indruk. Wat een lichaam.

Rochelle’s vocale kwaliteiten staan natuurlijk ook buiten kijf. Dat wisten we al toen ze overtuigend X Factor won. De song dan. Untouchable is zo’n liedje dat steeds beter wordt naarmate je ‘m vaker hoort. Eerst was Love To Kill Ya mijn favoriete track van haar plaat, maar nu ik dit zo meemaak vind ik dat Untouchable zeker een plek in de charts verdient.

Rochelle - Untouchable

Loading ... Loading ...

De single Untouchable is hier te downloaden. Bekijk die videoclip hieronder:

facebook share facebook share

66 Reacties // Reageer

66 thoughts on “Hit of Shit: Rochelle – Untouchable (video)

 1. BoycotIdols

  Wederom zal het plaatje de charts niet halen. Rochelle is alweer uit en heeft muzikaal nog niks laten zien…

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Dit is goed!

    /   Reply  / 
  1. Henk

   … Ik vind echt dat zij een zalige stem heeft.

     /   Reply  / 
 3. BoycotIdols

  Mag je vinden natuurlijk, Henk. Echter het meedoen aan X Factor zal er voor zorgen dat het wederom geen succes wordt… staat al 4 weken in de tipparade, de fans zullen inmiddels het album hebben. Voor de rest heeft ze geen indruk gemaakt.

    /   Reply  / 
  1. Bart

   vind je het nou een slechte zangeres of vind je het gewoon slecht omdat het iemand van een talentenjacht is.
   Volgens mij luister je niet eens naar het nummer. Er zijn toch zeker nummers die vele malen slechter dan deze van Rochelle. Je standpunt is wel duidelijk. Maar vind je Rochelle oprecht een slechte zangeres????

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Laten we het zo zeggen. Doorsnee. Inwisselbaar. Materiaal dat ook Beyoncé en dat soort zangeressen al gedaan heeft. Een hippe sound nemen om proberen te verkopen. En dat meedoen aan X Factor enzo (wordt inmiddels toch gezien als een programma waar veel mislukkingen uit voortkwamen) werkt niet echt mee aan het vooruit komen in je carrière. Dat heb ik al vaker beweerd, maar wil er nog steeds niet in bij talentenjachtkijkers. Terwijl het overduidelijk zo is.

      /   Reply  / 
 4. PigBag

  Dit plaatje is al anderhalve maand uit en heeft nog helemaal niks gedaan in de top 100. Dus ook dit wordt geen hit. 4e flop op rij voor Rochelle.

    /   Reply  / 
  1. Eric

   Tja… helaas.
   Ook het album was niet het grote succes wat er van verwacht werd.
   Zullen we X Factor omdopen in Gun Factor?
   Tjonge jonge…wat gunt Nederland zijn talenten succes zeg.

     /   Reply  / 
 5. Eric

  Nederland blijft liever achter oude helden van weleer aanhollen dan dat het eens probeert mee te gaan met de huidige talenten.
  Golden Earring onlangs op 1 in de albumlijst. Wie luistert dat dan nog denk ik dan…

    /   Reply  / 
  1. PigBag

   Misschien omdat Golden Earring een van de beste en meest succesvolle Nederlandse bands aller tijden is.
   Als je liever naar Rochelle luistert dan vind ik dat prima. Je moet het alleen niet raar vinden dat je dan bij ‘n wel heel kleine minderheid hoort.

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Vaststaand feit. Niemand zal een carrière als die van Golden Earring ooit nog evenaren in Nederland. Zeker niet in deze tijd van vlugge inwisselbare popmuziek.
    Het is die kleine meerderheid die Rochelle kent, als die het qua singles/downloads al laten afweten moet je ook niet verwachten dat het een succes wordt.
    Veel mensen zullen haar niet eens (meer) kennen, omdat ze niet met materiaal kan, en kwam ze dat wel was het niet onderscheidend of goed genoeg.

      /   Reply  / 
 6. L3R0Y

  Prachtig nummer weer van super talent Rochelle! Voor NL begrippen ook een mooie clip :-D Hoop op een hitje voor dit super talent uit NL :-D

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Niet talentvol genoeg om succesvol te blijven na X Factor blijkbaar.
   Als ze een hitje wil scoren moet het de komende week gebeuren in de hitlijsten te komen. Anders is het wederom haar zoveelste flop inderdaad.
   Goed he meedoen aan zoiets als X Factor? Je wint er uiteindelijk niets mee…

     /   Reply  / 
 7. Marcus Lucas Auteur

  Inderdaad Leroy. Rochelle is nog jong. Ze verdient de tijd om zich te ontwikkelen. Dit is een prima single met een coole clip. Of iets hoog in de charts komt is niet de enige maatstaf.

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Wat is jouw maatstaf voor succes dan, Marcus?

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Overigens dan ze zal het zwaar krijgen, want veel meer mensen uit dit soort shows moeten zich nog ontwikkelen, waardoor uiteindelijk niemand de kans krijgt, door de overkiil van dit soort nieuwe ‘talenten’ en de verzadiging van de muziekmarkt…

      /   Reply  / 
   2. Marcus Lucas Auteur

    Dat zijn zo veel dingen. Dat ze kan optreden en zich kan blijven ontwikkelen. Dat ze zich er prettig bij voelt. Dan komt die hitplaat vanzelf. Zie ook Glennis Grace. Die heeft overigens onlangs in een interview gezegd dat ze blij is dat haar grote doorbraak iets later kwam. Ze vindt dat ze het nu beter kan handelen, en niet weet hoe ze dat gedaan had op jongere leeftijd.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

     Ik treedt ook weleens op, aankomende zaterdag weer.
     In jouw visie ben ik dus ook succesvol dan.
     n Hitplaat is maar bijzaak, ik kan heel veel bands noemen die nooit een hit zullen hebben en toch de wereld rondtouren en eigenlijk succesvoller zijn dan Rochelle, die van hits afhankelijk is…

       /   Reply  / 
    2. BoycotIdols

     Glennis Grace had wederom een programma nodig om aandacht te genereren, Marcus. Met notabene weer een cover. Hierdoor had ze inderdaad een piek in haar carrière, maar ook zij zal weer wegzakken in de vergetelheid denk ik.

       /   Reply  / 
 8. Marcus Lucas Auteur

  Ik zie het probleem niet Boycot. Ze is pas 20. Ze heeft een talentenshow gewonnen, heeft al een nummer 1-hit en een top 10-hit op zak. Nu heeft ze een kwalitatief goed album gemaakt waar haar fans ook heel enthousiast over zijn. Ze doet optredens en lanceert de afgelopen week deze clip. Dit is toch geen rampscenario te noemen.

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Het probleem is dat Rochelle, helaas, niet genoeg talent in huis heeft om het ooit echt te maken (Glennis Grace is veel muzikaler en dus niet echt te vergelijken).
   Jammer is dat er in een artiest als Rochelle, veel geld en tijd gestoken wordt terwijl er toch veel grotere talenten zullen zijn die dit meer waard zijn.

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    PS, Marcus, ik mis de componist(en)…..

      /   Reply  / 
    1. Marcus Lucas Auteur

     Untouchable is onder anderen geschreven door Emeli Sandé. Het album is zoals bekend geproduceerd door Eric van Tijn’s productiebedrijf.

       /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

   Ach ja Marcus. Een nr 1 in de Single Top 100. Bij mensen als Rochelle wordt daar wel voor gezorgd dat het die positie haalt. Ik vind de Top 100 totaal ongeloofwaardig er is zelfs pas nog een artikel over verschenen dat je in die lijst een positie kan kopen. Dus, nou en ze had een nr 1 hit in de Top 100. Zeg er dan ook bij dat het singletje even snel weer verdwenen was uit de lijst. Iets wat 8 weken in de top 100 staat en zelfs nr 1 heeft gehaald noem ik toch echt geen hit.
   Laat ze eerst maar eens scoren zonder dat er een heel marketing apparaat achter haar staat. Zelfstandig heeft ze nu nog niet gescoord.
   Alle singles na die verplichte nr 1 zijn geflopt. Zelfs jij zal dat niet ontkennen Marcus.

     /   Reply  / 
 9. Henk

  Ach ga er gewoon niet op in.

    /   Reply  / 
 10. kev

  ik vind het echt een leuk liedje!

    /   Reply  / 
 11. Bastian

  Ik snap dat gezeur van sommige mensen hier niet. Telkens is het ‘oh die haalt het toch niet, die is uit, die heeft niks laten zien, die komt uit een talentenjacht dus..’bla bla. Niks lees ik over wat men van de plaat zelf vindt. Erg jammer. Het lijkt wel of sommige mensen bepaalde artiesten niks gunnen en geen talent vinden. Prima hoor, maar waarom moet dat bij elk bericht gezegd/herhaald worden? Ga eens in op de muziek zelf!

  Ik vind het in elk geval een nummer met hitpotentie. Het is toegankelijk, heeft dan ook iets herkenbaars en een sterk refrein. Wat ik persoonlijk minder vind, is dat het lied niet echt van ‘nu’ klinkt (dit had een paar jaar geleden ook uitgebracht kunnen worden), maar dat kan ook aan mij liggen. Rochelle heeft al in de liveshows van XFactor bewezen over een geweldige stem te beschikken, ik hoop echt meer van haar te horen.

    /   Reply  / 
  1. Bart

   100% mee eens Bastian.
   De reacties gaan alleen maar over “of het wel of niet iemand is uit een talentenjacht”. Het gaat toch om de muziek????
   Boycotidols lacht zich dood natuurlijk, hij plaatst al 10 jaar lang dezelfde reacties en hij krijgt ook al 10 jaar lang dezelfde reacties van mensen. Alleen begrijp ik echt niet dat hij het zolang volhoudt. Om een gegeven moment heb je er zelf toch ook genoeg van. In ieder geval, ik vind het nummer van Rochelle best een goed nummer. Het heeft zeker hitpotentie.

     /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

   Bastian. ‘Nu’ of ‘vandaag’heeft niks met muziek te maken. Muziek is geen mode artikel. Goede muziek is tijdloos.

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    Natuurlijk, muziek is tijdloos.
    Een hit is echter wel degelijk afhankelijk van trends en ‘mode’.
    Ben het dan ook eens met Bastian dat dit nummer niet genoeg van ‘nu’ is. Maar dit is, denk ik, niet de belangrijkste factor van het niet succesvol worden van dit nummer. Dat heeft meer te maken met het feit dat Rochelle niet echt goed is. Er is een aardige productie neergezet en haar image is flink aangepakt door stylisten, maar daar ligt ook weer het probleem. Rochelle is zelf niet sterk genoeg om een geloofwaardige carrière op te bouwen. Er wordt van alle kanten hard aan getrokken om van haar een soort van soul (die ze elf niet echt bezit) / pop-ster te maken. Dit maakt het allemaal nog geforceerder.
    Overigens, dat ze kansloos is (want ik vrees, dat is ze), heeft naar mijn idee weinig te maken met het feit dat ze afkomstig is uit een talentenshow.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

     Kleine correctie: een hit is (meestal) MEDE afhankelijk van trends en mode.

       /   Reply  / 
     1. BoycotIdols

      Dat is het goed woord ja. Geforceerd.
      Veel mensen houden daar niet van. In het geval van Rochelle is het image inderdaad ook gecreerd. Dat maakt je nog geen talent.

        /  
    2. Bart

     Ben het er wel mee eens dat het in Rochelle haar geval soms allemaal een beetje geforceerd overkomt. Ze heeft vaak nog die blik van ” Help, wil ik dit allemaal wel ” maar toch vind ik het een leuk nummer en heeft Rochelle een goeie stem.
     Ik vind Sharon Doorson uit Seizoen 2 een goed voorbeeld van iemand die weet wat ze wil. Je kunt zien dat ze zich goed ontwikkeld.
     Maar ja, iedereen heeft zo z’n eigen favorieten. Ze moeten het inderdaad allemaal nog waarmaken.

       /   Reply  / 
     1. BoycotIdols

      Sharon Doorson? Goed ontwikkeld?
      Nooit van gehoord en hoe ontwikkelt ze zich dan?
      Jij bent haar broer en je maakt het van dichtbij mee ofzo?
      Zolang programma’s als X Factor mensen geforceerd in de markt proberen te zetten, zal je heel veel gevallen als Rochelle blijven houden, Bart. Dadelijk moet iemand echt uitzonderlijk talent bezitten om zich te onderscheiden van de stroom geforceerde talentjes die programma’s als X Factor telkens weer op de markt droppen…
      Als dit plaatje van Rochelle flopt (hele grote kans), is het gewoon over voor haar. Dan wordt er niet meer in haar geïnvesteerd. Bedankt voor het cashen Rochelle, volgende. Dat idee.

        /  
     2. Bart

      ha,ha. Rustig boycot! Nee, ik ben niet haar broer. Maar ik probeer haar al jaren een beetje te volgen, omdat ik haar goed vind. Ze probeert een eigen stijl te ontwikkelen, dat is toch prima????? Ieder zijn eigen mening.. Ik behoor niet tot diegene die iedere deelnemer uit een talentenjacht goed vind. Maar Sharon dus wel. En jij dus niet. Nou, dat kan, geen probleem.

        /  
     3. BoycotIdols

      Dat is goed ja, je eigen stijl ontwikkelen.
      Ik ken haar niet eens. Heb voorkeur voor een andere Sharon.(Den Adel)

        /  
     4. ruudvanosch

      Je zegt geforceerd,klopt maar wat wil je,iedereen zegt tegen dat meisje,doe niet zo verlegen,dat wat je vraagt krijg je,zingen is emotsie een zin met kracht,afwiselen met pijn,liefde,haat,spijt,dat is er uitgehaalt,kan ze wel hoor,ik ben een fen van haar,maar krijg de tranen in mijn ogen als ik dit hoor.ALLE grooten heben dat gevoel,of worden een beetje gestuurt,maar als je zelf geen zanger ben moet je niet denken dat je de wijs heid in pacht hebt en een meisje als haar te veel moet aansturen,sory mr erik van tijn.Als je nu eens een man bent,bel je mij eens op kan ik je nog wat andere dingen vertellen die je niet goed doet,ga je meschien eens echt geld [email protected] ben dislecties

        /  
     5. BoycotIdols

      Ook Van Tijns ‘Project Rochelle’ is dus geflopt.
      Van Tijn moet een beetje dimmen met het zijn van talentenspotter. Dat is hij gewoon niet.

        /  
 12. BoycotIdols

  Wat ik niet snap is dat mensen nog steeds geloven dat het meedoen aan zoiets als X Factor succesvol zullen zijn. Je ziet het nu weer gebeuren, zeg dat het niet waar is, met de huidige winnaars van The Voice. Waar zijn ze heen?
  Waarom kijk je iets wat zich notabene TALENTENjacht noemt terwijl ze over het algemeen allemaal mislukken. Zo’n woord schept verwachtingen voor deelnemer als zowel fan. Die worden constant niet waargemaakt. Na 10 jaar moet je daar toch ook eens genoeg van hebben die nepperij.
  Bart. Het gaat inderdaad om de muziek, mensen die naar zulke shows kijken letten daar ook niet op. Daar gaat het met name om iemands populariteit, of zijn/haar favoriet doorgaat. Uiterlijk vertoon. Zouden ze de muziek luisteren zal men merken dat het doorgaans allemaal slappe makkelijke muziek is maar men je mee opscheept. Het moet namelijk snel verkopen. Als programma’s als X Factor maar blijven beweren dat iemand goed is gaan mensen dat eenmaal geloven.

    /   Reply  / 
 13. L3R0Y

  Tip voor de nieuwe mensen hier: Discussie aangaan met Boycotidols is compleet zinloos ;-) Hij heeft één enkele mening/visie en is niet in staat om andere mogelijkheden te zien of te overwegen. Gewoon niet op ingaan dus :-D

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Niet waar, Leroy.
   Ik zie wat er gebeurd met mensen uit shows als X Factor.
   Nepperij. Valse beloftes. Verwachtingen die niet waargemaakt worden.
   Noem eens 10 heel succesvolle mensen uit in dit geval X Factor dan?
   Ik neem aan dat iemand die meedoet wel meer verwacht dan na 1 verplicht covertje afgeserveerd te worden.

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Ze weten dat er mensen zijn als jij die zich keer op keer toch were laten inpalmen met mooie marketingpraatjes, Leroy.
    Ik heb zoiuets van. Bewijs je eerst maar zonder zo’n programma. Dat is de meesten niet gelukt. Dus gebrek aan talent.

      /   Reply  / 
 14. Roberto

  Ik heb gevoel dat Henk-Jan Smits achter Boycotidols zit…

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Hoe dat zo?
   Nee, het is een term geworden van muziekliefhebbers die vinden dat talentenjachten de muziekmarkt totaal verzieken, Roberto.

     /   Reply  / 
  2. Henk

   Nou dat geloof ik niet dat de heer Smits achter Boycotidols zit want dan zou hij toch wel met wat meer verstand van zaken praten lijkt me. En niet bij voorkeur alles negatief maken.

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Verstand van zaken? HJ Smits? Hou toch op joh.
    Ja verstand van zaken die snel miljoenen voor hem opbrengen.
    Door zijn verstand van zaken is echt nooit iemand doorgebroken.
    Verstand van zaken wb muziek hebben Giel, Eric Corton, Leo Blokhuis. Mensen die verder durven kijken dan de zoveelste talentenjacht…

      /   Reply  / 
 15. Rutger

  Prima plaatje van een zangeres die heus zeer getalenteerd is, maar toch geen airplay krijgt. Ligt waarschijnlijk meer aan het stigma dan aan de muziek. Hetzelfde gaat op voor het songfestival, dat Euphoria van songfestivalwinnares Loreen nauwelijks airplay krijgt zal vooral te wijten zijn aan het songfestivalimago. Het is namelijk niet zo dat de kwaliteit van de nummers in de Top 40 gemiddeld gezien beter is dan de nummers van Rochelle, Loreen naar mijn bescheiden mening…
  Ik blijf me wel verbazen hoe iemand zo geobsedeerd kan zijn door talentenjachten @ Ronald…

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Je zegt het zelf al. Stigma. Daar krijg je toch mee te maken. Dat weet je van te voren, dus als je meedoet aan zo’n show moet je daar niet over klagen. Kan je daar niet tegen moet je niet meedoen.
   Dubbelop. Je moet het stigma wegwerken en met iets onderscheidend kunnen komen…

     /   Reply  / 
   1. Rutger

    Als je kijkt naar welke Nederlandse (en eigenlijk ook Belgische) artiesten populair zijn/waren in het buitenland, dan zijn dat niet de popartiesten zoals die uit de VS en de UK komen, maar de meer onderscheidende, alternatieve muziek.

    Caro Emerald met een mix van jaren ’50 jazz en hedendaagse pop, Within Temptation, The Gathering, Epica, After Forever en Delain in het symphonische metalcircuit, Eva Simons met dance pop en samenwerkt met de beste DJ’s, dan zijn er natuurlijk nog DJ’s Tiësto, Armin van Buuren, Afrojack etc.
    Dan is er nog de schlagermuziek van Frans Bauer, Jan Smit, Nick & Simon, René Froger, Gerard Joling, Frans Duijts etc. met een grote fan schare, Nederhop van De Jeugd van Tegenwoordig, The Opposites, Gers Pardoel wat ook in Vlaanderen scoort en pop van BLØF, Anouk, Marco Borsato, Ilse DeLange, Jacqueline Govaert en Jeroen van der Boom en nog wat bandjes die in Nederland succesvol zijn, zoals Go Back to the Zoo, Moke, Blaudzun, Rigby etc. en zangeressen zoals Sabrina Starke en Giovanca die hun eigen weg gaan.

    Is er een Nederlandse artiest die muziek maakt in het straatje van Madonna, Beyoncé, Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry, Nelly Furtado, Shakira, Christina Aguilera, Britney Spears, Jessie J, talentenjachtwinnares Kelly Clarkson etc. die blijvend succesvol is in op zijn minst eigen land? Ik kan er niet één noemen.

    In de wereld is er gewoon niet veel plaats voor (commerciële) popgrootheden die continu hits blijven scoren, op de genoemde (vrouwen)namen na kan ik er niet veel meer noemen. Tieneridool Justin Bieber misschien. En als ze al opduiken, komen ze zeker niet uit Nederland. Esmée Denters had veel fans, het was dat gewone meisje dat leuk liedjes aan het zingen was voor de webcam, totdat Justin Timberlake opdook. Nu moet ze erbij lopen als Amerikaanse sterren en zingt ze vergelijkbare (maar kwalitatief minder) autotune pop, inmiddels is ze volgens mij minder bekend dan vóór haar ‘carrière’. Talentenjachten zijn echter wél opzoek naar de typisch Amerikaanse/Britse commerciële soloartiesten, terwijl daar gewoon geen plaats voor is en al helemaal niet in Nederland, dat niet zoveel op heeft met Lady Gaga, maar des te meer met de zo gewone, ietwat gezette dame Adele.

    Als álles klopt, dan denk ik dat het best een keer kan lukken: iemand met talent en de echt goede internationale producers. Dat talent hebben de winnaars van de talentenjachten heus wel (die grote Amerikaanse/Britse/Canadese namen blinken soms vooral uit in non-talent, met name mevrouw Spears…, de zangers/zangeressen van de grote bands zijn vocaal vaak ook niet veel waard). Van de winnaars zie ik Lisa Lois nog wel doorbreken: een ietwat gezette, nuchtere vrouw à la Adele en Caro Emerald waar we hier zo van houden met wat meer klassieke (soul)pop. Misschien geldt dat ook wel voor harpmeisje Iris Kroes.

      /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

   By the way, Rutger. Genoeg bands en artiesten te noemen die ook nooit airplay hebben maar het toch goed doen.
   Heeft te maken met talent en kwaliteit. Dat heeft Rochelle blijkbaar niet genoeg.

     /   Reply  / 
   1. Jelle

    En waarom die die bands en artiesten het dan goed zonder airplay, Boycotidols? Omdat ze kunnen leven van optredens net als Jim en Jamai? Hahaha. Laat me niet lachen.

      /   Reply  / 
    1. Jelle

     die die = doen die (sorry).

       /   Reply  / 
 16. Henk

  Zo jammer al dat gezeik over Rochelle. Ik vind dit nummmer echt supergoed. Ik heb het alweer afgeluisterd en dat is lang niet gebeurd met kandidaten van talentenjachten. Maar laten we die talentenjacht eens vergeten en gewoon dit lied beoordelen alsof het een onbekende of bekende zangeres is.

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Ok Henk, doe ik.
   Niet goed genoeg.
   En dat heeft niks te maken met talentenshow.

     /   Reply  / 
 17. BoycotIdols

  Inhakende op de posts van Rutger en Henk.
  Ik kan er uit opmaken dat de talentenjachten eigenlijk meer afbraak doen aan iemands talent dan goed doen.
  Zeg ik altijd al.
  Gewoon een keer die dingen niet uitzenden of kijken. Om de twee jaar ofzo. Dan kan je een beetje gaan zien wat de mensen uit vorige edities doen, heeft iemand twee jaar de tijd om zich te bewijzen, zonder constant in de weg gezten te worden door andere gelanceerde talenten.

    /   Reply  / 
  1. Henk

   Alweer eens met je! Pfff…. zou een goed idee zijn.

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Twee keer met me eens in twee minuten? Joh, het mot niet gekker worden…
    Je zal zien, als het in deze huidige vorm blijft doorgaan die shows, voeren we hier volgend jaar weer dezelfde discussie. Alleen is de naam Rochelle dan vervangen door een andere…
    Quasi verongelijkte reacties waarom hij/zij het ook niet gered heeft.
    Je zal het zien.

      /   Reply  / 
 18. Eric

  Untouchable is ook deze week niet in de Top 40 binnengsekomen. Wederom een flop en goed voorspeld van Boycot… Het zal heel lastig worden voor Rochelle nu helaas.
  Jammer want het is n prima plaat. Je gaat werkelijk bijna denken `meisje
  Had niet meegedaan aan X Factor’. Het is gewoon een imagoprobleem. Zolang die shows daarmee kampen zal er niemand echt groot worden die daar aan meedoet.

    /   Reply  / 
 19. BoycotIdols

  Deze week, onlangs de clip, verdwenen uit de tipparade.
  Geflopt dus. Over met Rochelle.

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Hoe kan dat nou?? Terwijl ze zo goed is!! Ik weet zeker dat het buitenland wel op haar zit te wachten. Daar wordt talent wel onderkent!!

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Ja Johan. Onbegrijpelijk.
    Ze moet maar snel naar het buitenland gaan. Nederlanders snappen er helemaal niks van. Ze won X Factor, ze had al twee keer Heineken Music Hall kunnen uitverkopen…

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

     :D

       /   Reply  / 
     1. BoycotIdols

      … En helemaal onbegrijpelijk dat ze zelfs de Top 100 niet heeft gehaald. Een lijst die toch makkelijk te bereiken valt.
      Snap jij er nog wat van, Johan?

        /  
     2. Johan van de Velde

      Nederland GUNT echt talent geen succes!

        /  
 20. Hugo

  Luisteren jullie maar naar dit nummer van Rochelle. Maar nu geremixt. Nu klinkt haar muziek 10x beter. Het ligt gewoon aan de mensen om haar heen die niet de goede sound kiezen bij haar stem.http://youtu.be/IczN-m6nTZ0

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>