Hit of Shit: Berget Lewis – Aviator (video)

Berget maakt album met de producer van Mraz, Blige en Morrison

Soulzangeres Berget Lewis won vorig jaar het vierde seizoen van de populaire muziekshow De Beste Zangers van Nederland. Dat was natuurlijk slechts een spelletje, maar veel mensen zullen Berget daar nu van kennen.

De single ‘Zwart Wit’, een cover van de Frank Boeijen-klassieker, die daarna werd uitgebracht deed niet veel in de charts, maar zorgde wel voor exposure.

Berget heeft sindsdien dan ook zeker niet stilgezeten. Ze treedt op in het land, en heeft gewerkt aan haar nieuwe album. Die plaat staat gepland voor 4 november. Het wordt haar tweede soloalbum na debuut Finally uit 2007.

De zangeres werkte samen met producer Andreas Olsson (Jason Mraz, Mary J. Blidge, James Morrison) en muzikantencollectief The Suppliers in Londen. Het resulteerde in twaalf liedjes over haar leven, waarin ze haar gevoelens deelt over de pieken en dalen die zij de afgelopen jaren heeft gekend.

‘Dit album vertegenwoordigt eigenlijk alles, wie ik was en wie ik nu ben. Dit klopt gewoon, dit is hoe ik me voel’, aldus Berget. Haar website is ook helemaal vernieuwd, prachtige vormgeving, inclusief mooie nieuwe persfoto’s.

Lead-single Aviator is een sterke popsong. Vrijdag komt ie uit, maar de videoclip is al gelanceerd en Berget zong de single vorige week live bij Giel op 3FM.

Download Aviator op iTunes (pre-order voor 20 september)

Berget Lewis - Aviator

Loading ... Loading ...

Volg Berget ook op facebook.com/bergetlewis en @BergetLewis

Op 27, 28 september en 6 oktober geeft Berget previewshows van haar nieuwe album in Rotterdam, Groningen & Amsterdam. Voor kaarten check hier.

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Hit of Shit: Berget Lewis – Aviator (video)

 1. Johan van de Velde

  Marcus, is er misschien een ander linkje? Ik krijg ” This video is private” te zien.

    /   Reply  / 
  1. Marcus Lucas Auteur

   Nee, ze hebben ‘m zelf zojuist op private gezet. Waarschijnlijk passen ze iets aan in de settings of zo. Berget tweette vanochtend zelf ook een link naar de video, dus hij is niet per ongeluk online gezet. Hij zal denk ik spoedig weer online komen. Tot die tijd is er ook nog een link naar de live-versie bij Giel.

     /   Reply  / 
 2. Yoshi

  Jammer, dat zij niet het succes krijgt, die ze verdient!!

    /   Reply  / 
 3. BéTé

  Berget is hét perfecte voorbeeld van dat je er als artiest met – alleen een goede stem en perfecte uitvoeringen – niet komt. Bejubeld wordt ze ook al jaren door al haar collegae uit het artiestenvak … maar een hit of een hit-album zal ze niet scoren. Het komt wellicht wat negatief over maar ik heb wel degelijk respect voor haar hoor.

    /   Reply  / 
 4. Marcus Lucas Auteur

  Topic weer online! De videoclip is nu echt gelanceerd.

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   “Not made available”…

     /   Reply  / 
 5. BéTé

  Beschamend gewoon. Wat een waardeloze clip!! Alleen als je een échte diva bent en weet dat je toch wel een hit gaat scoren (wat bij Bridget beide niet het geval is …) kun je aankomen met zo’n draak van een clip. Eeuwig zonde!

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   En hoe is het nummer? Ik kan het helaas niet zien/horen.

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    Heb nu het nummer kunnen horen via haar website.
    ‘t Is niet onaardig, maar het klinkt alsof het nog niet echt af is. Meer een demo dan ‘the finished article’.
    De productie kan niet concureren met UK en USA producties.
    Vind Berget een prima zangeres, maar vrees toch dat zij één van de velen zal blijven die beter op hun plaats zijn op de achtergrond.

      /   Reply  / 
    1. BéTé

     Zou het dan allemaal zo bedoeld geweest zijn??? OOK de videoclip is bepaald niet af :D

       /   Reply  / 
 6. Dav

  Wat een inspiratieloos 13 in een dozijn nummer zeg….

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>