Hit of Shit: Miss Montreal – Heavy Heart (video)

Gloednieuwe solosingle van Miss Montreal na zomerhit met Nielson

In de afgelopen vier jaar heeft Miss Montreal zich als vaste waarde gevestigd in de Nederlandse muziekscene. Een authentieke poprock-act met een herkenbaar eigen geluid. Frontvrouw Sanne Hans is eigenzinnig en kleurrijk.

Haar vorige studioalbum I Am Hunter hield het negentien weken vol in de Album Top 100 en piekte op de vijfde plek. Daarmee deed de plaat het minder goed dan het doorbraakdebuut, maar een stuk beter dan het tweede album.

De monsterhit Hoe, een duet met Nielson, heeft de hele zomer hoog in de charts gestaan en staat nog steeds in de bovenste helft van de Single Top 100 genoteerd. Nu tijd voor een nieuwe solorelease van Miss Montreal.

Heavy Heart is een leuk popliedje met folkrock-trekjes. De opbouw naar het koortje is fijn, en de wo-oh-oh-oh-melodie is catchy. Een beetje Beatles-achtig. De track begon sterk in iTunes, maar is momenteel gezakt naar rond de 90ste plek.

Download Heavy Heart op iTunes

Miss Montreal - Heavy Heart

Loading ... Loading ...

Volg Miss Montreal ook op facebook.com/missmontrealmusic en @MissMontreal

Foto: Detail uit artwork Wonderful Days.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Miss Montreal – Heavy Heart (video)

 1. BéTé

  Beetje veel zwakjes… Spijtig.

    /   Reply  / 
 2. sandy

  Valt me tegen. Het nummer komt niet op gang.

    /   Reply  / 
 3. L3R0YYY

  Erg zwak en vlak nummer. Het pakt mij helemaal niet. Lijkt wel een demo ofzo.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>