Hit of Shit: B-Brave – Bij Mij (video)

Verrassend sterke nieuwe single, videoclip met internationale allure

Dat we meer van de boyband B-Brave zouden gaan horen was tijdens hun deelname aan X Factor al duidelijk, maar vervolgens met echt goede releases komen is een tweede. Met de nieuwe single Bij Mij is dat meer dan gelukt.

Het is een beetje ‘N Sync maar dan van nu én Nederlandstalig. Vergeleken worden met de boyband waar regerend President of Pop Justin Timberlake uit voortkwam… B-Brave had het slechter kunnen treffen. Heel goed!

Bij Mij is sterk geproduceerde popmuziek en de clip heeft internationale allure. Het moet gezegd: deze release overstijgt alle verwachtingen die we van B-Brave hadden. En dat vindt het publiek ook, want Bij Mij staat nu al op 2 in iTunes.

Download Bij Mij op iTunes

B-Brave - Bij Mij

Loading ... Loading ...

Volg B-Brave op Twitter en Facebook.

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Hit of Shit: B-Brave – Bij Mij (video)

 1. Johan van de Velde

  Het definitieve einde van Mainstreet. (Heetten ze zo?)

  Dit is beter.

    /   Reply  / 
  1. Yoshi

   Dat denk ik ook!

     /   Reply  / 
  2. linda

   ik dacht dat jij boy-bandjes niet leuk vond maar dit is duidelijk een hetze tegen mainstreet.flauw hoor

     /   Reply  / 
 2. BéTé

  COOL !!!

    /   Reply  / 
 3. Daphne

  Kaj en de rest vet gaaf!

    /   Reply  / 
 4. Kamper

  Mooie opening met 25.000 kliks alvast. De clip is ook gewoon PRO!

    /   Reply  / 
 5. guusje

  hoi

    /   Reply  / 
 6. guusje

  i love julliexxxxxxxxxxxxx

    /   Reply  / 
 7. linda

  bekende locatie en voor een gedeelte vet gestolen.
  maar ik wens ze alle succes.!!!

    /   Reply  / 
 8. Maria

  ’123 is zo simpel als abc dat je in mijn hoofd zit babe’ super leuk liedje!!! nu zit het ook in mijn hoofd:p

    /   Reply  / 
 9. gamze

  Jullie clip. Is zo cool en jullie dansen zo goed!!!!!
  Zie jullie op 20 december in breda.
  Ps: love youuuuu!!!!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>