Kensington lanceert nieuwe clubtour

Waar kan je de heetste band van Nederland dit jaar live zien spelen?

Vorig jaar won Kensington maar liefst drie 3FM Awards, voor Serious Talent, Beste Album en Beste Live Act. De band was daarmee de grote winnaar van de avond. Ook won Kensington dat jaar de MTV Award voor Best Dutch Act.

2014 wordt niet minder bewogen voor de band. Kensington is op dit moment een van de belangrijkste bands van Nederland. Genomineerd voor weer drie 3FM Awards, deze keer in de categorieën Beste Rock, Beste Band en Beste Live Act, en de nieuwe single Streets is deze week zowel Megahit als Alarmschijf.

Voor het najaar staat een nieuw studioalbum gepland en je kan de band dit jaar volop live meemaken. Niet alleen op Paaspop, Dutch Valley en een aantal buitenlandse festivals. Kensington is ook Ambassadeur van de Vrijheid (5 mei in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Roermond en Den Bosch) evenals ambassadeur van Record Store Day (19 april in Assen, Amersfoort, Haarlem en Gouda).

Gisteren kondigde de band bovendien een nieuwe clubtour aan:

18-11-2014: Rotown, Rotterdam
20-11-2014: Paard van Troje, Den Haag
21-11-2014: Doornroosje, Nijmegen
27-11-2014: Effenaar, Eindhoven
29-11-2014: Patronaat, Haarlem
03-12-2014: Paradiso, Amsterdam
04-12-2014: De Oosterpoort, Groningen
06-12-2014: Metropool, Hengelo
12-12-2014: TivoliVredenburg, Utrecht

Voor tickets check kensingtonband.com

Vanavond en morgenavond speelt Kensington uitverkochte shows in Hedon in Zwolle en Tivoli Oudegracht in Utrecht. De eerstvolgende keer dat je de band live kan zien en horen is aanstaande donderdag tijdens de 3FM Awards 2014.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>