Nieuw album BLØF heerst in download charts

‘In Het Midden Van Alles’ perfect gelanceerd: meteen op 1 in iTunes

Het was een drukke week voor de mannen van BLØF. Hun nieuwe album ‘In Het Midden Van Alles’ is vandaag officieel uitgekomen, en de plaat is nu al een hit!

De band werkt er dan ook heel hard voor. Deze week is het BLØF-week in de talkshow RTL Late Night. De Telegraaf organiseerde een miniconcert en er waren live optredens bij onder meer Giel op 3FM. Vanavond staat BLØF ook nog in een uitverkocht Paradiso, en morgen op de uitverkochte 538 Koningsdag in Breda.

Een van de hoogtepunten tot nu toe is het duet Open Je Ogen, een nummer dat de band samen met Ilse DeLange opnam. Ilse was gisteren ook in de Late Night-studio aanwezig om het nummer live samen met BLØF te zingen.

Open Je Ogen staat op dit moment op 1 in iTunes. In totaal staan vier tracks van het nieuwe album in de iTunes singles-chart, en het album zelf heeft ook al de nummer 1-positie in de downloadlijst bereikt. Het kan niet beter!

In Het Midden Van Alles op iTunes en Spotify
Bol: In Het Midden Van Alles en In Het Midden Van Alles (Deluxe Editie)

BLØF & Ilse DeLange - Open Je Ogen

Loading ... Loading ...

Video: BLØF & Ilse DeLange – Open Je Ogen (live)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuw album BLØF heerst in download charts

 1. Ronald

  De nummer 1 in de albumlijst is deze week echter voor Triggerfinger. Volgende week zal Blof echter wel die positie pakken.

    /   Reply  / 
  1. Bart

   De nieuwe cd van Blof is wel weer heel sterk! Erg mooie plaat.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>