Komend seizoen Nederlandse topacts in Carré

Start kaartverkoop voor nieuwe voorstellingen in Koninklijk Theater

Carré in Amsterdam is het meest prestigieuze theater van Nederland. Vandaag start de kaartverkoop voor gloednieuwe voorstellingen in het seizoen 2014/2015.

Naast cabaret, musical en toneel programmeert Carré ook altijd veel grote Nederlandse zangers, zangeressen en bands. Een greep uit de agenda voor het komende seizoen: Within Temptation, Nick & Simon, Jan Smit, René Froger, Lavinia Meijer, BLØF, Wende, Ellen ten Damme en Acda en de Munnik.

Daarnaast is er in oktober een groot Kinderen Voor Kinderen Feest en viert Giel Beelen op zondag 26 oktober in Carré het tienjarig bestaan van zijn radioshow.

Het kan zijn dat een show al uitverkocht is. De kaarten voor het afscheid van Acda en de Munnik zijn bijvoorbeeld al lang weg. Dan kan je je op de wachtlijst laten plaatsen voor het geval mensen hun reservering annuleren.

Voor meer informatie check je carre.nl/agenda

Na de wereldtournee keert Within Temptation terug in 19 grote Nederlandse theaters met een gloednieuwe voorstelling rondom het album Hydra. Met nieuwe arrangementen, visuele experimenten en speciale live-uitvoeringen zal de populaire band een nieuwe kant van Hydra onthullen. (Foto: Arjan Kremer)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>