Hit of Shit: Mr Probz – Nothing Really Matters

Grootste Nederlandse hit aller tijden krijgt langverwachte opvolger

Na een wereldwijde zegetocht met Waves heeft Mr. Probz een gloednieuwe track gelanceerd. Nothing Really Matters is net als Waves een hele fijne ballad.

Waves mag de grootste Nederlandse hit ooit genoemd worden. In de ranglijst aller tijden staat alleen I Gotta Feeling van The Black Eyed Peas hoger. Ook in de rest van de wereld is Waves een monsterhit. Probz scoorde nummer 1-hits in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Noorwegen.

Op dit moment staat Waves nog altijd in een kleine 50 landen genoteerd in de iTunes Top 100. In Brazilië in de top 10, in Canada in de top 25, in de Verenigde Staten in de top 30 en in Rusland in de top 40. Vrijwel ongeëvenaard voor een Nederlander. Alleen onze dj’s komen ook in de buurt van dergelijke scores.

Daar een opvolger voor lanceren? Ga er maar aan staan. Nothing Really Matters is verschenen als albumtrack op 538 Hitzone 71. Of het een uitgedachte strategie is – om eerst te zien of het nummer aanslaat – weet ik niet. Het zal vast een idee van het platenlabel zijn. Op Spotify staat ie wel als afzonderlijke single.

De track is door Probz geschreven met Giorgio Tuinfort, Akon en Jake Gosling. Hoe vaker je ‘m hoort, hoe beter ie wordt. Net als Waves is Nothing Really Matters een uitstekend geproduceerde ballad die klopt van begin tot eind.

Nothing Really Matters op iTunes en Spotify

Mr Probz - Nothing Really Matters

Loading ... Loading ...

Preview video

Foto: Ilja Meefout

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Mr Probz – Nothing Really Matters

 1. Johan van de Velde

  Mooi nummer. Mooi gezongen.

  Een wat traditionelere ballad dan Waves, maar eens met Marcus: vaker horen maakt ‘m alleen maar beter.

    /   Reply  / 
 2. Robert

  Nee, niet speciaal genoeg.. toffe stem, maar geen goede zanger.

    /   Reply  / 
 3. BéTé

  Prima song en uitstekende productie … maar wat mij beetje stoort is het hese randje op Mr. Probz zijn stem in het lage gedeelte. Het lijkt soms dat zijn stem dreigt over te slaan. En dat hese was nu net de kracht van Waves.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>