Debuutalbum B-Brave eindelijk gelanceerd

‘Nederlandse NSYNC’ versterkt imago met feilloze popplaat

In de Amsterdamse Melkweg is zaterdag het debuutalbum van B-Brave gepresenteerd. De plaat bereikte in de pre-order al de nummer 1 in iTunes.

Als popaddict ben ik heel enthousiast over De Eerste Date. Dit is topkwaliteit Nederlandse popmuziek. Fresh, helemaal van nu, sterk geproduceerd. En in hun videoclips en tijdens optredens completeren Kaj, Samuel, Cassius, Dioni en Jai hun act met geweldige choreografieën en zelfverzekerd podiumcharisma.

De Eerste Date staat inmiddels op 3 in iTunes en bevat in totaal twaalf nummers, waaronder de singles Bad, Vanavond Is Van Jou, Als Je Van Mij Bent en Bij Mij.

Het album geeft een perfecte indruk van de B-Brave-stijl. Waar MainStreet als boyband redelijk in de lijn ligt van het Brits-Ierse One Direction vind ik het geluid van B-Brave meer een jaren ’10 Nederpopvariant van NSYNC. De legendarische Amerikaanse boyband waar President of Pop Justin Timberlake uit voortkwam.

Maar los van allerlei vergelijkingen versterkt B-Brave vooral het eigen imago met dit album. De fans vinden het prachtig, maar ook breder in de Nederlandse muziekscene is De Eerste Date in meerdere opzichten geslaagd.

Bol: De Eerste Date • iTunes: De Eerste Date

Jouw oordeel: De Eerste Date

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Debuutalbum B-Brave eindelijk gelanceerd

  1. BéTé

    Prima product al met al …. waar de jongens en producers met recht supertrots op mogen zijn !!

      /   Reply  / 
  2. Destiny

    Jo samuel als je dit je dit leest je bent echt knap en lief en grappig en alles voor mij ilove jou

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>