Hit of Shit: Eenmaal Voor Allen – Kerstmis Vier Je Samen (video)

Jumbo Supermarkt lanceert veelbesproken reclamespot vol BN’ers

De goede-doelensingle Kerstmis Vier Je Samen staat nu al in de top 15 van iTunes, maar de lancering van de bijbehoren videoclip, zondag op SBS, deed veel stof opwaaien. Niet iedereen vindt zo’n dure Coca Cola-achtige clip gepast.

Nou hebben wij Nederlanders altijd wel iets te klagen en zeuren, dat hoort een beetje bij onze nationale identiteit. Het weer, voetbal, politiek en tv-reclames staan hoog in de Klaag Top 10. Maar met het doel van deze inzameling is niets mis. Er worden kerstpakketten en kerstdiners voor minderbedeelden ingezameld.

De opbrengsten van de actie gaan naar Voedselbanken Nederland, Leger Des Heils, Vereniging De Zonnebloem, Nationaal Ouderenfonds, Vluchtelingenwerk Nederland, Humanitas, Mogroep, Stichting Sensoor en Coalitie Erbij.

Bij elke twee gedoneerde gerechten, doneert supermarkt Jumbo een derde gerecht. Alles wordt voor de feestdagen verdeeld onder de negen genoemde organisaties in de vorm van kerstpakketten en -diners overal in Nederland.

Je ziet en hoort onder meer: René Froger, Ernst Daniël Smid, Willeke Alberti, Lee Towers, Jan Smit, Monique Smit, André Hazes Jr., Kim Lian van der Meij, Thomas Berge, Do, Lange Frans, Ruth Jacott, Loïs Lane, Kees Tol en Henny Huisman.

Download: Kerstmis Vier Je Samen op iTunes

Eenmaal Voor Allen - Kerstmis Vier Je Samen

Loading ... Loading ...

Videoclip:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of Shit: Eenmaal Voor Allen – Kerstmis Vier Je Samen (video)

 1. Jojo

  Mensen die er geen verstand van hebben moeten niet zo zeuren. dit is helemaal geen dure videoclip. die gepimpte vrachtwagen wellicht maar die zit vast meegerekend in het budget van Jumbo voor kerstpromo. artiesten hebben gratis meegedaan, en de videoclip is vrij low budget. mooi initiatief dus!

    /   Reply  / 
 2. Yoshi

  Aardig liedje en leuk bedoeld.

  Ik had wel gekozen (en graag) voor een andere selectie zangers en zangeressen, dan zangers en zangeressen uit de stallen van de TROS.

    /   Reply  / 
 3. Johan van de Velde

  Dit komt op mij allesbehalve integer over.

  Meer als één grote reclamespot voor een supermarkt en een handjevol naar publiciteit hunkerende artiesten.

  Trappen we daar ècht in?

    /   Reply  / 
  1. 020Nick

   Alles wat naar het goede doel gaat, is meegenomen.
   Ze hadden het ook niet hoeven doen.

   Als je als consument echt iets wil betekenen, geef je dan eens op als vrijwilliger bij t Leger des Heils ofzo.. Kun je een keer voor ze koken. En dan t liefst op een dag als 16 juni ofzo, want met kerst worden de daklozen overspoeld met initiatieven.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>