Hit of Shit: Douwe Bob – Mine Again

Schitterende melancholische ballad als titelsong voor film Gluckauf

Singer-songwriter Douwe Bob schreef en zingt de titelsong voor de film Gluckauf, een sociaal drama dat vanaf 29 januari 2015 in de Nederlandse bioscopen draait. In maart volgt bovendien het tweede album van de 2012-winnaar van DBSSW.

De film, regiedebuut van Remy van Heugten en helemaal in het Limburgs dialect gesproken, gaat over een verstikkende liefde tussen een vader en een zoon die zich als moderne outlaws staande proberen te houden in het verarmde Limburg van nu. Gluckauf is de mijnwerkersgroet voor een behouden terugkeer.

De single Mine Again is al een paar weken uit, maar sinds een optreden van Douwe Bob in De Wereld Draait Door eergisteren ook in de iTunes Top 100 te vinden. Het is een schitterende, melancholische alternative pop-ballad.

Mine Again op iTunes en Spotify

Douwe Bob - Mine Again

Loading ... Loading ...

Video: preview Mine Again

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Douwe Bob – Mine Again

  1. Johan van de Velde

    Wellicht dat dit nummer beter tot z’n recht komt in de context van de film, maar als opzichzelfstaand product doet het mij niet veel.

    Ik mis herkenbaarheid zowel in de melodie als de zang.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>