Hit of Shit: B-Brave – Ik Laat Je Los (video)

Populaire boyband overtroeft winnaar en runner-up uit X Factor

2014 was een topjaar voor B-Brave. In juli vorig jaar werd de boyband derde in de talentenshow X Factor maar de groep heeft sindsdien aanzienlijk harder carrière gemaakt dan toenmalig winnaar Haris Alagic en runner-up Adriaan Persons.

Dat zagen we al aankomen met al die gillende meiden, maar de verwachtingen vervolgens ook echt waarmaken is natuurlijk een ander verhaal. De jongens van B-Brave zijn daar, met hun team van schrijvers en producers, uitstekend in geslaagd. Veel concerten, singles met videoclips en een goed debuutalbum.

Sinds X Factor stond B-Brave met acht songs in de Single Top 100. Al was het maar een weekje, in de Nederlandse tienerpop is dat een prima prestatie. Qua stijl en frisheid is de boyband een verrijking voor onze pop-scene.

Het B-Brave debuutalbum De Eerste Date piekte op een schitterende tweede plaats in de Album Top 100 en hield het twee maanden vol in die chart.

Op de valreep voor het nieuwe jaar nog een nieuwe single met videoclip. Het liedje ‘Ik Laat Je Los’ is een ballad afkomstig van het album, dus de fans hebben het nummer al. Maar toch een mooie afronding van dit B-Brave-jaar. Hopelijk kunnen we eind 2015 weer veel nieuwe successen in het rijtje toevoegen!

Ik Laat Je Los op iTunes en Spotify

B-Brave - Ik Laat Je Los

Loading ... Loading ...

Video: clip Ik Laat Je Los

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>