Berget & Bo Saris – Angels In The Snow

Hit of Shit? Lekkere titelsong voor verrassingsactie RTL Viert De Kerst

RTL heeft dit jaar een titelsong laten maken voor de actie RTL Viert De Kerst. Het resultaat is het nummer Angels In The Snow, geschreven en geproduceerd door Marmalade Music (van Sven Hammond) met singer-songwriter Ivan Peroti.

Het is een goed gelukt kerstnummer. Van Berget en Bo Saris was al lang bekend dat zij vocaal gigantisch veel in huis hebben, en in dit liedje komt dat er prachtig uit. Berget vertelt: ‘Bo en ik kennen elkaar al jaren en we hadden altijd al de wens om samen een duet uit te brengen. Dat is dus Angels in the Snow geworden.’

‘Zingen met Berget, en dan zo’n heerlijk kerstnummer, it keeps the soul alive!’ aldus Bo. Met de actie RTL Viert De Kerst worden 25 duizend Nederlanders die een extraatje verdienen verrast met een kerstpakket. Je kan tot aanstaande woensdag, 24 december, 16.00 uur mensen opgeven op rtlviertdekerst.nl

Angels In The Snow op iTunes en Spotify

Berget Lewis & Bo Saris - Angels In The Snow

Loading ... Loading ...

Video: videoclip Angels In The Snow

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Berget & Bo Saris – Angels In The Snow

 1. @lbert

  Prachtig nummer, Berget heeft het een paar jaar geleden al als solo song uitgebracht

    /   Reply  / 
 2. BéTé

  En toen geen hit dus … en nu ook weer niet.

    /   Reply  / 
 3. Henk

  Je hebt van die artiesten die geweldig goed kunnen zingen maar niet onderscheidend genoeg zijn. Voor mij is Berget Lewis zo’n zangeres is. Zij kan mij ook nooit raken met haar liedjes hoe goed ze haar best ook doet. Ik verwacht dat zij nooit een hit zal gaan scoren.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Ik zag haar gister toevallig op TV… Sisters of Soul. En daarin doet ze ook een aantal solonummers; waaronder Aviator. Ze blijft dan echt niet overeind hoor! En ik begrijp dan ook echt niet waarom ze in die show staat.

   Ook Trijntje vind ik zwak in de show; geen krachtige stem mee en al helemaal geen allure!!

   Er is maar eentje die (zowel met stem als uitstraling) staat als een huis; dat is Glennis Grace. Ik kan me voorstellen dat mensen haar ‘over the top’ vinden maar zij weet in elk geval hoe je een show neerzet.

     /   Reply  / 
   1. BéTé

    Moet nog wél ff vermelden dat Berget (volgens de recensenten) schittert in Dreamgirls. Dus misschien moet ze haar carrière maar vervolgen in de musicalbranche. Voordeel voor haar is (denk ik) dat ze in een musical een rol speelt en zich zo beter kan uiten.

      /   Reply  / 
 4. BéTé

  En … tot hoe hoog is de single gekomen in de I-Tunes??

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>