The Passion 2015 Enschede: Jim de Groot is Jezus

Update klik: Vanavond live The Passion 2015 in Enschede

Met Shirma Rouse als Maria en Jeroen van Koningsbrugge als Judas

De Telegraaf onthulde maandag de artiesten die dit jaar op witte donderdag, 2 april, de hoofdrollen vertolken in het muziekspektakel The Passion in Enschede.

Zanger en acteur Jim de Groot (zoon van Boudewijn) speelt volgens de krant in deze editie Jezus. Verder Jeroen van der Boom als Petrus, Shirma Rouse in de rol van Maria, Jeroen van Koningsbrugge als Judas en Jon van Eerd als Potius Pilatus. De verteller van het verhaal zou dit jaar Robert ten Brink zijn.

The Passion bereikt een miljoenenpubliek en leverde in vorige edities enkele verrassende hits op. Vorig jaar bijvoorbeeld Jamai met Gevallen Of Gevlogen en in 2013 Anita Meyer met Laat Me Nu Toch Niet Alleen en Jim Bakkum met Zo Stil.

De vijfde editie van The Passion vindt dus plaats in Enschede. Het spektakel is een samenwerking tussen de omroepen EO en KRO, het Nederlands Bijbelgenootschap, de Protestantse Kerk in Nederland en Jong Katholiek.

Video: Jim de Groot in DWDD

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>