Thuiswedstrijd Hardwell op 538 Koningsdag

Nummer 1-dj van de wereld draait op Koningsdag in zijn geboortestad

De tijd van de legendarische 538 Koninginnedagconcerten op het Amsterdamse Museumplein ligt inmiddels al een paar jaar achter ons. Die feesten werden te massaal waardoor de gemeente de veiligheid niet meer goed kon organiseren.

538 vertrok naar het Chasséveld in Breda en dat blijkt heel lekker te lopen. Zelfs zo goed dat de radiozender op Koningsdag 2015 de nummer 1-dj van de wereld Hardwell op het programma kan zetten. Het wordt het een thuiswedstrijd voor Robbert (zoals Hardwell echt heet) want hij is geboren en getogen in Breda.

De rest van de line-up wordt binnenkort onthuld. Vorig jaar, toen 100.000 mensen het feest bezochten, stonden naast Armin van Buuren, Martin Garrix, Yellow Claw, Fedde Le Grand, Wildstylez en Sunnery James & Ryan Marciano onder meer ook acts als Kensington, Di-Rect, Nielson, BLØF, Alain Clark, Chef’Special en Gers Pardoel op 538 Koningsdag, dus er zullen vast en zeker grote namen volgen.

De kaartverkoop voor 538 Koningsdag start op 27 maart. En dan niet te lang treuzelen want het feest zal naar alle verwachting weer snel uitverkocht raken.

Meer over Hardwell

Video: aftermovie 538 Koningsdag 2014

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>