Hit of Shit: Woot – Don’t You (video)

Platendeal bij Grandmono resulteert in veelbelovende nieuwe single

De driekoppige band Woot bestaande uit Tobias Wolring, Sebastiaan Simoen en Thijs van Teijlingen, won in 2011 De Grote Prijs van Nederland. De mannen werken sindsdien in het club- en festivalcircuit aan een grote doorbraak.

Woot heeft nu een platendeal bij Grandmono, het label van Caro Emerald en haar producers David Schreurs en Jan van Wieringen. Woot is de eerste act naast Caro Emerald zelf, waarvan materiaal verschijnt bij Grandmono.

Met de nieuwe single Don’t You zou die doorbraak eigenlijk moeten lukken. Een sterke popsong met electro-invloeden. Beetje eighties, maar gelukkig wel fris. Op dit moment op een virtuele 132ste plaats in de Nederlandse iTunes-chart.

Don’t You op iTunes en Spotify (incl. instrumental en acapella)

Woot - Don’t You

Loading ... Loading ...

Videoclip: Don’t You

Woot op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>