Hit of Shit: Guus Meeuwis – Jij Bent De Liefde

Kenny B schreef Meeuwis-single: ‘Ik had het niet durven dromen’

Terwijl Guus Meeuwis zondag een uitverkocht Royal Albert Hall in Londen plat speelde, en druk bezig is met de voorbereidingen van Groots met een Zachte G, heeft de populaire Brabantse zanger ook nog tijd voor een nieuwe singlerelease!

Het liedje Jij Bent De Liefde is geschreven door Kenny B die deze weken een nummer 1-hit scoort met Parijs. De song staat ook op Kenny’s nieuwe album. Die uitvoering vind ik met bombastischer climax eerlijk gezegd beter dan Guus’ versie.

Maar goed, weinigen kunnen op tegen de machtige schare fans die Guus met zich meebrengt. Hij scoort dus lekker in de top 25 van iTunes met het nummer.

‘Ik had het niet durven dromen’, zegt Kenny. ‘Toen ik een half jaar geleden bezig was met het album, hebben we een demo van Jij Bent De Liefde aan Guus laten horen. Hij is hiermee de studio in gegaan, wat ik een super dope idee vond. Nu heeft Guus besloten dat het zijn nieuwe single wordt. Ik vind het een grote eer!”

Guus: ‘Jij Bent De Liefde is een fantastisch liedje en Kenny B is te gek. Hij zegt dat hij vereerd is dat ik zijn liedje wilde opnemen, maar ik vind het een eer dat hij dit liedje aan mij wilde ‘geven’.’

Jij Bent De Liefde op iTunes en Spotify

Guus Meeuwis - Jij Bent De Liefde

Loading ... Loading ...

Video: preview Jij Bent De Liefde

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Guus Meeuwis – Jij Bent De Liefde

 1. Johan van de Velde

  Ik ken de uitvoering van Kenny B van dit liedje niet, maar ik kan me voorstellen dat het inderdaad beter is, dan deze van Guus Meeuwis.

  Als artiest kan ik Meeuwis best waarderen. Dit is echter één van zijn – meerdere – saaie nummers.

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Deze geweldig sympathieke zanger uit Brabant brengt wel een erg droog lied uit.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>