Op 1 in iTunes: Ali B ft Ruben Annink – Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn

Hete singlerelease na huilend optreden in seizoensfinale van DWDD

Afgelopen vrijdag zong Ali B in de seizoensfinale van De Wereld Draai Door een emotioneel liedje voor en over zijn kinderen. Hij hield het niet droog, en met hem vele tv-kijkers, zo bleek ook uit alle positieve reacties in de sociale media.

Op NLpop wisten we al dat Ali als muzikant en tekstdichter wat ondergewaardeerd wordt. Sommigen zien hem onterecht als een soort clown die alleen maar coach in The Voice zou zijn voor de vrolijke noot. Niets is minder waar. Ali is een multitalent.

In reviews van Ali B op Volle Toeren en Ali B en de Muziekkaravaan staken we vaker de loftrompet over zijn werk. Een nieuwe hit leek vooral af te hangen van het juiste liedje op het juiste moment, met genoeg exposure. Alles is vrijdag perfect samengevallen in DWDD, waar 1,1 miljoen mensen naar keken.

Ali vertolkt Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn samen met Ruben Annink die dit jaar meedeed aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Een singlerelease kon niet uitblijven, want dit is duidelijk een nummer dat de juiste snaar raakt.

Zo blijkt ook uit het vele terugkijken bij DWDD en de download-scores, want binnen een dag na de release staan Ali en Ruben bovenaan in de Nederlandse iTunes-chart. Hopelijk zullen de heren deze flow vasthouden in de weeklijsten!

Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn op iTunes en Spotify

Ali B ft Ruben Annink - Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn

Loading ... Loading ...

Lyric video: studioversie Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Op 1 in iTunes: Ali B ft Ruben Annink – Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn

 1. Reef

  Ruben Annink. Jong kereltje met talent. Deed het leuk bij de singer songwriter show van Giel. Nog n beetje die branie afleren. Maar het platform is goed DBSSW heeft vaker bewezen echt talent te spotten en hiermee goed om te gaan. Met bijv. Nielson gaan touren zou hem helemaal goed doen en Ali B is ook geen kleine naam…

    /   Reply  / 
 2. sandy

  Ali B weet het wel leuk te brengen. Hij zei vorige week dat hij het nummer nog nooit live gezongen had. Maar op ons bedrijfsfeest in januari heeft hij het ook al gezongen. Net zo emotioneel. Blijft wel een intens nummer.

    /   Reply  / 
  1. Reef

   Ali B op jullie bedrijfsfeest? Joh. Dan had de baas zeker n aardig budget. Bedrijfsfeesten bij mijn werk worden afgedaan met schnabbelzangertjes uit Tv zangshows die iedereen wel gezien heeft na n half uur… ach verschil moet er wezen he. Lol.

     /   Reply  / 
 3. Johan van de Velde

  Raakt inderdaad de juiste snaar.

  Zelfs bij mij. 😊

    /   Reply  / 
 4. Natasja

  echt een geweldig nummer, moest er zelf ook bij huilen, heb zelf drie kinderen en ja…. het klopt ook echt!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>