Hit of Shit: B-Brave – Verleiden (video)

In pre-order op 1 in iTunes • Lekker zomers, latin-achtig popnummer

Voor het eerst dit jaar is er een nieuwe single van B-Brave gelanceerd. De vorigen kwamen van het 2014-album De Eerste Date waarmee de band piekte op de tweede plek van de Album Top 100 en in totaal 3,5 maand in de charts stond.

De spanning onder de fans liep in sociale media dus behoorlijk op, en afgelopen week stond Verleiden in de pre-order al op de eerste plaats in de iTunes-chart!

Vandaag is ‘ie eindelijk echt uit. De muziek is geschreven door Sky Adams, de tekst door Brahim Fouradi, en de track is afgemixt door Nikodem Milewski. Het is een lekker zomers, latin-achtig popnummer over een verleidelijke dame.

Inmiddels klimt Verleiden in iTunes opnieuw richting de top 10, dus dat gaat goed, en als ze graag een topscore willen in de wekelijkse charts, dan moeten alle Braviours het liedje vooral ook veel luisteren op Spotify want dat telt mee.

Verleiden op iTunes en Spotify

B-Brave - Verleiden

Loading ... Loading ...

Videoclip: Verleiden

B-Brave Twitter en Facebook

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: B-Brave – Verleiden (video)

 1. Johan van de Velde

  Best een leuke, frisse plaat.

  Zou het ook op sommige radiostations goed moeten kunnen doen.

  Doet wat denken aan:
  http://youtu.be/qCf-dnz51yI
  (Re-play)

    /   Reply  / 
 2. Isa

  wow ik heb in tijden al geen nieuw nummer gehoord van B-Brave en ja hoor wat is deze song toch weer geweldig! Weetje daarom hou ik van ze! Groetjes een grote Braviour!!

    /   Reply  / 
 3. tammer

  Scoort weer heel aardig met bijna 100.000 kliks in de eerste drie dagen, maar de grote Nederlandse rapproducties (of Kenny B) blijven voorlopig nog wel even buiten bereik voor deze hitgevoelige boys.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>