Hit of Shit: O’G3NE – Wings To Fly (video)

Lekkere zomersingle, mooie samenzang, thematisch vrij risicoloos

De vorige single van meidengroep O’G3NE deed weinig in de charts, maar hun nieuwe toont gelukkig wat meer potentie. Wings To Fly is lekker geproduceerd!

De dames hebben de nummer 1 in de iTunes-chart inmiddels al even aangetikt. Het liedje is net als eerdere singles geschreven door Rick Vol, de vader van Lisa, Amy en Shelley. De track is geproduceerd door het team van Future Presidents. Ook is vorige maand op Ibiza een zomerse videoclip bij Wings To Fly gemaakt.

Een half jaar geleden wonnen de meiden The Voice of Holland en finalesingle Magic werd een met goud bekroonde hit. Opvolger Cold deed dus niet veel, maar het wordt wel steeds duidelijker in welke richting O’G3NE zich ontwikkelt.

Dit is toegankelijke mainstream pop die we eerder op Radio 2 horen dan op de grote twee (538 en 3FM). Het refrein van Wings To Fly is vrij risicoloos. De tekst is wat algemeen, vooral vergeleken met de in your face-insinuaties over liefde, seks en bedrog die we tegenkomen bij veel internationale jonge vrouwelijke pop-acts.

Het sterkste punt van Wings To Fly is de productie. Naast de mooie samenzang die O’G3NE zo’n herkenbaar geluid geeft, klinkt het daardoor lekker fris.

Wings To Fly op iTunes en Spotify

O’G3NE - Wings To Fly

Loading ... Loading ...

Videoclip: Wings To Fly

O’G3NE op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Hit of Shit: O’G3NE – Wings To Fly (video)

 1. Arjan Hensens

  Heerlijk zomers nummer. Prachtige video maar het laatste refrein hadden ze wel ff mogen uitpakken met de dames op een mooi strandfeest of iets dergelijks. Eindigt nu een beetje suf.
  Hit!

    /   Reply  / 
 2. Tjep

  Het probleem van Ogene zit hem niet in de zang, niet in de looks, maar het gebrek aan echt goede songs. keer op keer weer.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Deze song is beslist niet slecht en de productie goed … maar geen topniveau inderdaad.
   Ik heb het hier al eerder geschreven; de loyaliteit aan hun vader is prijzenswaardig. En zoiets werkt ook heel leuk bij bv the Voice of Holland.
   Maar als ze echt door willen breken dan zullen ze een andere weg in moeten slaan en/ of samenwerking moeten gaan zoeken.

     /   Reply  / 
   1. BéTé

    Is er trouwens iemand die meer weet over die vader van hen (Rick Vol)? Heeft hij – buiten het schrijven voor zijn dochters – al eens een hitnummer geschreven?

      /   Reply  / 
 3. ArjanH

  Deze meiden zijn van internationaal topniveau qua performance en zangtechniek. Nu idd nog topproducers vinden die met sterke songs komen.

    /   Reply  / 
 4. bastian

  Lekker nummer! Was te verwachten. De FuturePresidents weten hoe ze zoiets moeten aanpakken. Graag Og3ne naar Stockholm. Met dit trio kun je absoluut het ESF binnenhalen!

    /   Reply  / 
 5. Johan van de Velde

  Aangenaam nummertje.

  Waarschijnlijk hun beste tot nogtoe, maar de potentie wordt nog altijd niet helemaal waargemaakt.

    /   Reply  / 
 6. BéTé

  Alweer gezakt tot nummer 38 … in de I-Tunes.

    /   Reply  / 
 7. Henk

  Je hoort de kwaliteit van deze meiden, maar helaas vind ik het niet voldoende klinken. Ik vind dat deze groep erg flauw klinkt, bijna gejank. Ik sluit mij aan bij veel andere meningen, betere songs en veel sterkere produkties.

    /   Reply  / 
 8. BéTé

  Vandaag alweer op 58…. eergister promotie bij 24 Kitchen?? Vandaag via Periscope. Tja :)

    /   Reply  / 
 9. Johan van de Velde

  Tja, volgens mij ontbreekt het hier totaal aan visie.

  8Ball heeft, naast enkele TV gerelateerde producten, in al die jaren nog nooit een fatsoenlijke hit gekend en heeft blijkbaar ook géén idee, wat met Og3ne te doen.

  Maar ook het management en de dames zelf, weten blijkbaar niet wat ze willen.

  Dan wordt het wat lastig…

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   EN je raadt ‘t al …. zelfs de website http://www.og3ne.com is niet up to date !!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>