Hit of Shit: Wesley Klein – Omdat Ik Zo Van Je Hou

Pour que tu m’aimes encore krijgt na 20 jaar feesttentbehandeling

Met Danny Froger en Danny Nicolai maakt Wesley Klein het schnabbelcircuit onveilig als minitoppers-act Gents. Daarnaast werkt Wesley, die begin 2010 SBS-talentenshow Popstars won, ook gewoon door aan zijn solocarrière.

Zijn vorige twee singles scoorden magertjes. ‘Er Is Niemand Zoals Jij’ piekte op de 72ste plaats in de Single Top 100 en hield het vier weken vol, en ‘Hey Jij, Hoe Heet Je’ kwam niet hoger dan de 53ste plaats en stond elf weken genoteerd.

Voor zijn nieuwe single heeft Wesley gekozen voor een cover. In 1995 scoorde Gordon een top 5-hit met Omdat Ik Zo Van Je Hou, wat op zijn beurt weer een Nederlandstalige bewerking was van Céline Dions Pour que tu m’aimes encore.

Covers zijn vaak boeiend om te bespreken omdat we de verschillende versies met elkaar kunnen vergelijken. Het is inmiddels twintig jaar later, en popmuziek is op productioneel vlak niet stil blijven staan. Wat voegt deze nieuwe versie toe?

Op het eerste gehoor weinig; een helder Spaans gitaartje. Maar dan, na ruim een minuut, barst het los. Wesley en zijn producers konden de verleiding kennelijk niet weerstaan om er een party-versie van te maken. Erg geestig, maar of dit als grap bedoeld is? Leuk voor op feesten en partijen, dat dan weer wel.

Omdat Ik Zo Van Je Hou op iTunes en Spotify

Wesley Klein - Omdat Ik Zo Van Je Hou

Loading ... Loading ...

Videoclip: Omdat Ik Zo Van Je Hou

Wesley Klein op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Wesley Klein – Omdat Ik Zo Van Je Hou

 1. Henk

  Wat een waardeloze cover is dit. Ik vind Wesley Klein een goede zanger met veel potentie. Jammer dat hij niet zijn juiste repertoire kan vinden.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   + 1

   En nog een waardeloze clip ook. Te goedkoop voor woorden !!

     /   Reply  / 
   1. Henk

    Ja dat klopt. Is ook van Berk Music.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>