Hit of Shit: Sam Feldt & The Him – Drive You Home

featuring The Donnies The Amys • Remix van ingetogen indie-ballad

Met Show Me Love beleeft Sam Feldt deze zomer een internationale doorbraak, maar dat weerhoudt hem er niet van om nieuw werk te blijven lanceren. Na eerder het lekkere Midnight Hearts opnieuw een collaboratie met dj-duo The Him.

Het gaat om een remix van het nummer Drive You Home van de Amerikaanse indie pop-band The Donnies The Amys. Het origineel kwam in januari 2014 uit. De remix geeft een mooie impressie van wat producers kunnen toevoegen aan een nummer. Het origineel is een emotionele en ingetogen ballad.

De Sam Feldt & The Him-uitvoering maakt het minder zwaarmoedig, zelfs een beetje anthem-achtig. Originele keuze bovendien. De nog vrij onbekende band The Donnies The Amys krijgt hiermee ook een lading extra exposure. De remix steeg in twee dagen naar nummer 18 in de Deep House Top 100 van Beatport.

Drive You Home Remix op Beatport

Sam Feldt & The Him ft The Donnies The Amys - Drive You Home

Loading ... Loading ...

Videoclip: Drive You Home

Sam Feldt op Twitter en Facebook • The Him op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>