Hit of Shit: Démira – Dragons (video)

Opnieuw sterke release uit #DBSSW-stal • Prachtig mystieke productie

De originele talentenshow De Beste Singer-Songwriter van Nederland heeft inmiddels een hele stal aan artiesten opgeleverd. Niet alleen de winnaars maar ook de andere deelnemers timmeren heel stevig aan de weg in onze muziekbizz.

Douwe Bob die naar het Songfestival gaat, Nielson die elk jaar hits scoort en awards wint, Lucas Hamming als nieuwe DWDD-huisband, Maaike Ouboter die met haar debuutalbum binnenkomt op 1, en Ruben Annink die met Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn verrassend zijn eerste Nederlandstalige hitje scoort met Ali B.

Dat zijn slechts vijf recentelijke uitschieters, maar er wordt nog veel meer gedaan door voormalig DBSSW-deelnemers. Zo heeft Démira Jansen nu een nieuwe single uit. Het dromerige, mystieke Dragons is uitstekend uit de verf gekomen.

Als je zo’n liedje hoort en het als vanzelfsprekend vergelijkt met internationale producties van sterren als Sia of de legendarische Kate Bush, dan weet je dat het goed is. Of Démira dat niveau tot in het kleinste details evenaart is irrelevant. Het is gewoon he-le-maal geweldig dat dit in Nederland gemaakt wordt. Prachtig!

Dragons op iTunes en Spotify

Démira - Dragons

Loading ... Loading ...

Videoclip: Dragons

Volg Démira op Twitter en Facebook • Foto: Asja Anastasia Jäger

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>