Hit of Shit: LVNDSCAPE & Holland Park – Waterfalls

Ft Nico Santos • Anonieme producer lanceert verfrissende single

Anonieme producers zijn een soort trend in de EDM. Wie is LVNDSCAPE? Die vraag houdt menigeen al langere tijd bezig, maar over de identiteit van de Speeches-producer is niks bevestigd. Nu toch een artikeltje op NLpop!

Ik vermoed dat LVNDSCAPE best weleens Nederlands zou kunnen zijn, gezien zijn/haar/hun eerdere remixes van onder meer Kovacs en Sander van Doorn, plus de endorsements van verschillende andere Nederlandse dj’s en producers.

Maar dat is speculatief. Dat anonieme gedoe is wel lastig voor een blog over muziek van Nederlandse bodem. Gelukkig is de nieuwe LVNDSCAPE-single Waterfalls een coproductie met Holland Park. Dát is een Nederlanders duo. Mooi! Opgelost. We kunnen de single dus met een gerust hart bespreken.

En wat een geweldige single is dit! Helemaal nu. De verfrissende mix van deep house en tropical house waar Sam Feldt vorig jaar ook mee doorbrak. Die wees toen al op de verschuiving in de dancescene en Waterfalls past daar perfect in.

Waterfalls • SpotifySoundCloudiTunes

LVNDSCAPE & Holland Park ft Nico Santos - Waterfalls

Loading ... Loading ...

Videoclip: Waterfalls

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>