Armin van Buuren-tour met Kensington en Mr. Probz

Armin Only Embrace maakt verbinding tussen dance en andere genres

‘Op mijn album Embrace en tijdens mijn nieuwe wereldtournee probeer ik de wereld van muziek samen te vatten. Als dj wil ik mensen met elkaar verbinden, inspireren en laten zien dat niets onmogelijk is.’ Dat zegt Armin van Buuren dinsdag in een persbericht over zijn nieuwe wereldtournee in 2016 en 2017.

De dj gaat voor diversiteit: ‘Dit is ook de manier zoals ik in het leven wil staan; met open armen, genieten van alles wat anders is en elke dag verrast worden door het onbekende. In deze wereld wil ik iedereen meenemen. Dat gaat dan ook gebeuren in de grootste tour die ik ooit heb gedaan: Armin Only Embrace.’

De tour gaat op 6 en 7 mei in de Ziggo Dome in première en Armin neemt niet de minste gastmuzikanten mee. Zo heeft hij rockband Kensington, trompettist Eric Vloeimans en singer-songwriters Mr. Probz en Cimo Fränkel gestrikt.

Tijdens de tour ligt de nadruk op diverse muzikale stromingen en genres die ook centraal staan op het album Embrace. Armin Only Embrace wordt een vier uur durende dance-show inclusief liveoptredens, theater en special effects.

Hit of Shit: Armin van Buuren ft Kensington – Heading Up High
Tracklist nieuwe Armin-plaat, video wereldpremière titeltrack
Veel dj’s in kostbare ‘wapenwedloop’ om zich te onderscheiden

Video: Promo Armin Only Embrace

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>