Hit of Shit: Rochelle – All Night Long (video)

Onverwacht grondig solovervolg op Rochelle’s feature-successen

Na een aantal vet succesvolle collaboraties heeft Rochelle eindelijk weer eens een solosingle uit. Zelf ziet zij All Night Long als haar eerste écht eigen single.

Een goed nummer, uitstekend geproduceerd volgens de poptrends van nú, op Rochelle’s eigen label Young Elephants. Okay, mensen die niet van het genre houden zullen al gauw roepen dat het lijkt op dit of dat, maar dat is onzin. All Night Long is in essentie gewoon een sterk solovervolg op Rochelle’s feature-werk.

‘All Night Long voelt als mijn eerste echt eigen single nadat ik een aantal samenwerkingen met andere artiesten heb gedaan. Ik heb er zelf aan meegeschreven en het concept van de videoclip heb ik samen met een heel klein team uitgewerkt. Ik ben heel erg trots op het eindresultaat’, aldus Rochelle.

Die trots is terecht want dit klinkt vet en het ziet er allemaal super gelikt uit. Na de internationale monsterhit Shotgun met Yellow Claw, Return of the Mack met Lady Bee en Fools Paradise met Dirtcaps is dit een solosingle van niveau. Ook de bijbehorende clip, opgenomen in Suriname, heeft internationale allure.

All Night Long op SpotifyDeezeriTunes

Rochelle - All Night Long

Loading ... Loading ...

Videoclip: All Night Long

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of Shit: Rochelle – All Night Long (video)

 1. bastian

  lekkere plaat

    /   Reply  / 
 2. MASH

  Geweldige plaat! Hij kwam bij mij voorbij op Spotify, en was meteen verkocht! Hoop op een dikke hit!

    /   Reply  / 
 3. johan van de Velde

  Goede productie inderdaad, adequaat gezongen door een mooi, maar saai meisje.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>