Briljante actie: Nielson lanceert plotseling album

Aftermovie HMH-concert • Spannende strijd richting Album Top 100

Tijdens zijn concert in de Heineken Music Hall heeft Nielson zaterdagavond onverwacht een nieuw album uitgebracht. Een behoorlijk briljante move!

Het album is getiteld Weet Je Wat Het Is bevat in totaal tien tracks, waaronder samenwerkingen met Guus Meeuwis, Paul de Munnik en Jiggy Djé. Zij waren zaterdag ook aanwezig om de nieuwe nummers met Nielson te vertolken.

‘Weet Je Wat Het Is bestaat uit een verzameling van de beste liedjes die ik de afgelopen periode gemaakt heb en ik ben er ontzettend trots op’, zo vertelt de Nederlandstalige singer-songwriter in een persbericht. ‘Het hele proces is met een heleboel liefde en plezier verlopen en ik denk dat je dat terug kunt horen.’

Tracklist

1. Later Dan Wat Later
2. Zo (Met Guus Meeuwis)
3. Zo Is Het
4. Hotelsuite (Met Jiggy Djé)
5. Nachtdienst
6. Er Is Hoop (Met Paul De Munnik)
7. Hoogste Versnelling
8. Hier Met Jou
9. Deze Is Voor Jou
10. Sexy Als Ik Dans

De plaat komt goed uit de startblokken, met een vierde plek in de iTunes Album Top 100 en een plaats bij de veertig bestverkochte albums op Bol.com van dit moment. De verkopen na Nielsons concert in de HMH komen er vast nog bij.

Een briljante move om het album op zo’n heet moment te lanceren. Gaat het Nielson lukken de score van zijn debuutalbum Zo Van Aaah Yeah te overtreffen? Die kwam toen binnen op de tweede plaats in de wekelijkse Album Top 100.

Top 3 mogelijk

De nummer 1 halen wordt deze week een lastige strijd. Anouk scoort nog steeds heel sterk met Queen For A Day en het nieuwe album Leef van André Hazes jr. staat in iTunes op de tweede plek en bij Bol.com stevig in de top 10.

Zoals de zaken er nu voor staan komt Nielson lager uit. Maar het is pas dinsdag. De weeklijst telt verkopen tot en met donderdagavond, dus koop die plaat en stuw hem omhoog richting een compleet Nederlandse top 3 in de Album Top 100!

Weet Je Wat Het Is op SpotifyBol.comiTunes

Jouw oordeel: Nielson - Weet Je Wat Het Is

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

Video: Aftermovie concert Weet Je Wat Het Is in de HMH

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Briljante actie: Nielson lanceert plotseling album

  1. tammer

    Dit album lijdt aan dezelfde makke als het album van LIL KLEINE, er staan te weining nummers op. Op een album horen naar mijn menning een track of 20 te staan. en daar mogen best enkele remixen tussen zitten.
    Voor de rest is Nielson gewoon een artiest van zeer hoge kwaliteit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>