Borsato & Golden Earring op strand Scheveningen

Bijzonder strandconcert met Kenny B en Diggy Dex in voorprogramma

Op 10 september geeft Nederpopkoning Marco Borsato een concert voor zo’n 15 duizend mensen op het strand van Scheveningen. Helemaal uniek is het niet. Een dag eerder doet de Haagse rockband Golden Earring namelijk hetzelfde.

30 jaar geleden en 23 jaar geleden speelde de Earring ook op het Scheveningse strand. Die concerten waren gratis. In 1986 kwamen er maar liefst 185 duizend mensen op af, en in 1993 – ondanks het slechte weer – 85 duizend mensen.

Zo druk wordt het nu niet. Deze keer moeten er tickets gekocht worden. Het is veel commerciëler. Met een liveonthebeach website en sociale mediakanalen, en als partners naast de gemeente Den Haag ook Radio Veronica en Sky Radio.

Die historische concerten werden destijds door Veronica live uitgezonden. Het is nog onduidelijk of dat weer gebeurt maar je kan in elk geval kaarten winnen.

De kaartverkoop voor Golden Earring is al begonnen op ticketmaster.nl en de kaarten voor het concert van Marco Borsato zijn er vanaf morgen te krijgen.

Video: Compleet concert Golden Earring 1993

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>