Hit of Shit: Janieck – Feel The Love (video)

Solovervolg op zomerhit Reality wereldwijd viral in streamingdiensten

De 21-jarige Nederlandse singer-songwriter Janieck Devy (Janieck van de Polder) scoorde vorige zomer een vette internationale hit met Reality. Dat was als een feature op een single van de Belgische dj en producer Lost Frequencies.

Nu kan Janieck proberen om met een solosingle een succesvol vervolg te geven aan die smash. Hij krijgt daarbij hulp van dj en producer Sam Feldt die Feel The Love gemixt heeft. Het resultaat is superlekker. Een potentiële zomerhit!

Feel The Love ging exclusief in première op Beatport en in Spotify. De track pakte in die streamingdienst een top 15-notering in de wereldwijde Viral Top 50 (met nu al bijna 650.000 plays), ook in SoundCloud staat de track op zo’n 640.000 plays, en de video op YouTube is al over de 1,4 miljoen views!

Feel The Love: SpotifySoundCloudBeatportiTunes

Janieck - Feel The Love

Loading ... Loading ...

Videoclip: Feel The Love

Janieck op Twitter en Facebook

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Janieck – Feel The Love (video)

  1. Johan van de Velde

    Prima plaatje.

    De productie is misschien niet ál te origineel, het klinkt als vele andere, maar daardoor wel helemaal van deze tijd en kan een breed publiek aanspreken.

    Hit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>