Hit of Shit: Sam Feldt x Lucas & Steve ft Wulf – Summer On You

Totaal current tropical deephouse in de basis een sterk liedje

Sinds zijn internationale hit met Show Me Love vorig jaar, is de zomer niet compleet zonder een vette release van dj en producer Sam Feldt. Zijn nieuwe single is een collaboratie met het eveneens Nederlandse duo Lucas & Steve.

En de top vocal is van Wulfie die aan zijn social media te zien ook uit Nederland komt en een duo vormt met gitarist Nomar onder de naam Wulfie & Nomar. Wat een stem! Is het geen idee voor ze om mee te doen aan The Voice?

Deze tropical deephouse sound is natuurlijk totaal current maar dat wil niet zeggen dat elke track in dat genre automatisch een succes is. Een liedje moet in de basis sterk zijn. Dan maakt de typische Sam Feldt-saus het compleet.

Bijvoorbeeld ook bij Feel The Love van Janieck, een single die gestaag maar zeker een hit werd met miljoenenscores op YouTube, SoundCloud en in Spotify. Zó zwaar heersend in streaming, dan betekenen scores in iTunes niks meer.

En net als bij Feel The Love zes weken geleden heeft Radio 538 nu ook Summer On You voor komende week uitgeroepen tot Dance Smash. En terecht! Vorige week was ‘ie al Grandslam op dancezender SLAM! dus dat gaat perfect.

Summer On You: SpotifySoundCloudiTunes

Sam Feldt x Lucas & Steve ft Wulf - Summer On You

Loading ... Loading ...

Videoclip: Summer On You

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hit of Shit: Sam Feldt x Lucas & Steve ft Wulf – Summer On You

 1. BéTé

  Klinkt behoorlijk als een cover van …. weet ik ff niet meer :)

    /   Reply  / 
 2. Me me

  Wulf heeft al meegedaan aan the voice. Kwam er niet door omdat zijn engels niet goed was… belachelijk dus.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Hoezo belachelijk??

   Wie weet heeft hij door de feedback van the Voice extra aandacht geschonken aan zijn Engelse uitspraak … en schoort hij om die reden juist nu wél ??

     /   Reply  / 
   1. Johan van de Velde

    Ik moet zeggen, dat het eerste wat me opviel aan dit nummer was het vreemde accentje van de zanger, maar het stoort het me niet zo.

    Vind het overigens best een leuk nummertje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>