Hit of Shit: Sharon Doorson – You Know What

Afleidend Snapchat-clipje geeft harde track amateuristisch sausje

De videoclip bij de nieuwe single van Sharon Doorson is gemaakt met Snapchat, door concept designer en stylist Chelsea Breur. Op zich een gedurfde actie, en Sharon is als altijd erg lekker, maar het ziet er toch wat amateuristisch uit.

Dit past niet bij het nummer. You Know What, geproduceerd door Clifford Goilo, is best een harde track. Het klinkt echt veel vetter als je niet naar het afleidende clipje kijkt. Had dan gewoon een artwork of lyric video gedaan.

Heel breed aanspreken doet het You Know What helaas ook nog niet. De single staat op dit moment virtueel op 196 in de Nederlandse iTunes-chart.

You Know What: SpotifyDeezeriTunes

Sharon Doorson - You Know What

Loading ... Loading ...

Videoclip: You Know What

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Sharon Doorson – You Know What

 1. Yoshi

  Hihi twee weken ook na datum een hit of shit gaat haar ook geen beter positie opleveren. Jammer, iets meer kwaliteit zoals bij cloud9 krijgt ze niet meer.. Maja ze mag wel jureren van ome John nu ze ook bij de talpastal zit..

  Schoenmaker blijf bij je lees denk ik dan soms

    /   Reply  / 
 2. Love music

  Tja, het liedje heeft helemaal niets gedaan.
  ‘n Grote flop weer voor Sharon Doorson.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>