Hit of Shit: Dennis Kruissen – Falling In Love

Geweldige nieuwe single: briljante opbouw, vocalen en productie

Als we het hebben over nog vrij onbekende namen die veelbelovende nieuwe muziek maken dan moeten we meteen Dennis Kruissen bespreken. Ge-wel-dig! Wat mij betreft een van de betere Nederlandse ontdekkingen van dit jaar.

Een totaal onbekende nieuweling is Dennis trouwens niet. Hij heeft al een flinke internationale fanbase opgebouwd, maar Falling In Love is het eerste nummer van zijn hand dat mij opvalt. Wat een prachtintroductie.

Dennis noemt Falling In Love zijn beste project tot nu toe. Ja! De single is uit bij Armada – het label van Armin van Buuren – en het is echt een hele vette track. Die opbouw! Met haunting vocals (van Langston) naar een soort EDM synth future bass chorus. En dat twee keer. Briljant!! Meer van dit graag!

Falling In Love: SpotifySoundCloudiTunes

Dennis Kruissen - Falling In Love

Loading ... Loading ...

Video: Falling In Love

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Dennis Kruissen – Falling In Love

  1. Sandy

    Lekker nummer! Waarom heb ik dit nog niet eerder gehoord? Ik had er ook nog geen gezicht bij, dus even opgezocht. Ook helemaal niks mis mee.. draaien maar😉

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>