Hit of Shit: Nina – Bodies In The Sun (video)

Verrassend aardige nieuwe singlerelease Idols-winnares 2016

We waren haar al bijna weer vergeten maar Idols-winnares Nina den Hartog heeft vorige maand een nieuwe single gelanceerd. Goede release! Ik had zoals bekend geen hele hoge verwachtingen van Nina. Maar dit valt niet tegen.

Bodies In The Sun is geschreven door Willem Bakker, Daniel Gibson, Daniel Barkman en Leon Palmen. Die laatste drie zijn ook bekend van de NLpop Zomerhit van het Jaar Summer On You van Sam Feldt, Lucas & Steve ft Wulf.

Qua vibe doet Bodies In The Sun mij een beetje denken aan Home van Edward Sharpe & The Magnetic Zeros. Met dat fluitje en die weemoedige melodie. In de verte dan, want het is gelukkig geen rip-off. Het is een ander liedje.

Nina’s single is als bonus in een live akoestische versie gemaakt. De Kenn Colt Remix valt goed in de smaak, en de kleine akoestische versie spreekt aan bij fans die Nina in Idols dankzij die kwetsbare stijl in hun hart sloten.

Bodies In The Sun: SpotifyDeezeriTunes

Nina - Bodies In The Sun

Loading ... Loading ...

Videoclip: Bodies In The Sun (Kenn Colt Remix)

Video: Bodies In The Sun (Official Acoustic)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>