Armin van Buuren ft Angel Taylor – Make It Right

Hit of Shit? • 20-jarig jubileum in 2017 • Als eerste dj solo in Arena

Sommigen denken dat Armin van Buuren over zijn top heen is, maar niets is minder waar. Zijn nieuwe single van het album Embrace (de kortere radio edit is nieuw) is een klasse productie zoals we die van hem gewend zijn. Met vocalen van de Amerikaanse singer-songwriter Angel Taylor.

Armin hield vorige maand zijn vierde plaats in de DJ Mag Top 100 vast. Twee weken geleden kwam zijn nieuwe album Club Embrace binnen op 22 in de Album Top 100. Daarnaast kondigde hij zijn grootste show tot nu toe aan. Op 13 mei 2017 viert Armin in de Amsterdam Arena zijn 20-jarig jubileum.

Armin van Buuren ft Angel Taylor - Make It Right

Loading ... Loading ...

Videoclip: Make It Right

Video: Aankondiging The Best of Armin Only

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>