Vrienden van Amstel Live 2018 nu al recordeditie

#VVAL • Morgen – donderdag 19/1 – 10.00 uur begint kaartverkoop

Terwijl de negentiende jaargang van Vrienden van Amstel Live nog moet beginnen vestigt de jubileumeditie van volgend jaar nu al een record!

Dit jaar is al lang uitverkocht. Morgen begint het spektakel. En morgenochtend om 10.00 uur begint ook meteen de kaartverkoop voor volgend jaar. In 2018 vieren we het 20-jarig jubileum van Vrienden van Amstel Live.

De organisatie onthult dat het jubileum met een recordaantal van veertien shows (ofwel maar liefst 190.000 kaarten) gevierd zal worden. Of daar wellicht nog extra shows bij komen als ze heel snel uitverkopen, is niet bekend.

Die veertien shows in de Rotterdamse Ahoy vinden plaats op 18 tot en met 22 januari, 24 tot en met 29 januari en 31 januari tot en met 2 februari 2018.

De line-up blijft zoals altijd een verrassing tot kort voor de editie begint. Maar doorgaans staan er grote Nederlandse acts op het programma, en voor de twintigste editie zullen ze vast en zeker willen uitpakken.

Vrienden van Amstel Live begon in 1998 als Heeren van Amstel Live! vanuit in het gelijknamige muziekcafé aan het Amsterdamse Thorbeckeplein. Het jaar daarna veranderde de naam van ‘Heeren’ in ‘Vrienden’, en werd Ahoy de locatie.

Video: 5 extra avonden in 2018

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>