Hit of Shit: Shary-An – More Than a Million

Op 3 maart nieuw album en tour • Shary-An is creatieve doorzetter

Er is geregeld discussie over voormalig deelnemers aan tv-talentenshows. Levert het nou wat op? Als we kijken naar talenten die blijvend actief zijn in de muziek dan blijkt dat zij net zo hard moeten werken als andere artiesten.

Dus de gouden bergen die soms beloofd worden in een talentenjacht moeten we met een korreltje zout nemen, maar het is ook niet zo dat een deelname helemaal niks oplevert. Het is meer een springplank, dan een blijvend podium.

Vrijwel elk seizoen van The Voice levert aanwinsten voor de popscene op; Niels Geusebroek, Leonie Meijer, Sandra van Nieuwland, Sharon Doorson, O’G3NE, Maan, enzovoort. Shows in het land, theatertours, albums, noem maar op.

Een ander voorbeeld is Shary-An Nivillac. Zij blijft gewoon actief eigen muziek uitbrengen. Haar nieuwe single More Than a Million is misschien wel het beste eigen nummer dat ze toch nu toe lanceerde. Dit heeft een goeie mainstream popsound met een strakke productie. Nu de exposure nog!

Op vrijdag 3 maart komt het nieuwe album Project Me van Shary-An uit. Dan volgt ook een tour. En zo te zien brengt deze dame het in eigen beheer uit, dus dat toont de werkelijk artiest; onafhankelijk, creatief en een doorzetter.

Shary-An - More Than a Million

Loading ... Loading ...

Video: More Than a Million

Foto: Annemieke Van der Togt

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Hit of Shit: Shary-An – More Than a Million

 1. Love Music

  Ik heb al tijden niks meer vernomen Sandra van Nieuwland, Leonie Meijer. Ook rond Maan is het akelig stil geworden…
  Wat doen de genoemde dames tegenwoordig?

    /   Reply  / 
  1. Yoshi

   zoek hun website op en kijk in hun agenda zou ik zeggen…

   succes!

     /   Reply  / 
   1. Love Music

    Heb ik gedaan. De agenda’s van de genoemde dames zijn praktisch leeg…

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

     Oké, dan is je vraag dus beantwoord.

       /   Reply  / 
 2. Love Music

  Overigens w.b. deze dame kan je ook wel stellen dat The Voice haar niks gebracht heeft.
  Ze moet weer helemaal opnieuw beginnen, zoals je zelf al beschrijft.
  Naamsbekendheid is nul.

    /   Reply  / 
 3. bla

  Niks over de nieuwe release van Rochelle…? “Don’t Let Me Go” !!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>