Martin Garrix ft Dua Lipa – Scared To Be Lonely

Nieuwe single schiet als een dolle stier omhoog in download-charts

Er was al een behoorlijk hype rond deze release gecreëerd, en vandaag is ‘ie dan ook echt uit: Scared To Be Lonely van Martin Garrix met Dua Lipa!

Martin reeg afgelopen jaar successen en bekroningen aan elkaar alsof het niets is. Zo startte hij zijn eigen platenlabel, werd hij uitgeroepen tot beste dj ter wereld in de DJ Mag Top 100, en won hij twee MTV EMA awards en de Popprijs.

De opvolger van wereldhit In The Name Of Love (met Bebe Rexha) moet Scared To Be Lonely met Dua Lipa worden. Een beproefd recept. De single is in feite mainstream pop, ideaal voor op de radio. De kans is groot dat ‘ie vanmiddag minstens Alarmschijf bij 538 wordt. Misschien ook wel Megahit bij 3FM?

Scared To Be Lonely staat binnen een dag al in bijna vijftig landen in de iTunes-chart, met veel noteringen in Azië en Europa. Nu op 4 in Nederland, 16 in België, 25 in het VK, 30 in Duitsland, 39 in Frankrijk, 54 in Rusland en 60 in Turkije.

Martin Garrix ft Dua Lipa - Scared To Be Lonely

Loading ... Loading ...

Videoclip: Scared To Be Lonely

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>