Pop-shock in Nederland: B-Brave gaat uit elkaar

Afscheidsconcert aangekondigd • Onduidelijkheid over reden breuk

De populairste, en eigenlijk enige, boyband van Nederland houdt ermee op! De mannen van B-Brave hebben dat vandaag op Facebook bekendgemaakt.

In een verklaring schrijven Kaj, Samuel, Cassius, Dioni en Jai ‘gezamenlijk te hebben besloten te stoppen’. Een reden wordt niet gegeven. B-Brave zal nog een groot afscheidsconcert doen. Daar vrijdag meer over.

Herinneringen

‘Het is een ongelooflijke reis geweest en we zijn ontzettend trots op hoe ver we het hebben geschopt als Nederlandse boyband’, aldus de vijf.

‘Dit hadden we nooit voor elkaar kunnen krijgen zonder de liefde, steun en toewijding van onze fans. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar we zijn voor alle herinneringen en dit zal altijd een belangrijke plek in ons hart houden.’

Grootste hit

B-Brave werd in 2013 opgericht en werd derde in X-Factor. Ze staan bekend om hun zeer gepassioneerde fanbase. Veel meiden, maar ook wel jongens. De groep lanceerde twee succesvolle album die wekenlang in de charts stonden.

Ook stond B-Brave met elf nummers in de Single Top 100 waarvan One Night Stand veruit de grootste hit was. Die song hield het maar liefst 22 weken vol. De bijbehorende videoclip is inmiddels al ruim 14,2 miljoen keer bekeken.

Terugblik: Kaj, Samuel, Cassius, Dioni en Jai waren B-Brave

Videoclip: One Night Stand

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pop-shock in Nederland: B-Brave gaat uit elkaar

  1. Yoshi

    Tjah boybands houden het nooit lang vol. Hoe succesvol het ook is.
    One Direction, The Wanted. Niemand zou deze succesvolle formaties ook meer als vijf jaar geven.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>