Hit of Shit: Bakermat ft Kiesza – Don’t Want You Back

Lekker fris, opgewekt zomernummer met Canadese singer-songwriter

De Nederlandse dj en producer Bakermat (Lodewijk Fluttert) heeft wereldwijd succes, en een aantal grote hits op zijn naam staan. Toch komen we hem niet zo vaak tegen in de beruchte lijstjes van populaire Nederlandse dj’s.

Bakermat staat bijvoorbeeld ook niet in de veelbesproken DJ Mag Top 100, de jaarlijkse dj-populariteitspoll, en dat is best gek want hij doet echt niet onder voor veel namen in die ranglijst. Zijn nieuwe single bewijst dat ook weer.

Don’t Want You Back met feature vocalen van de Canadese singer-songwriter Kiesza, is een lekker fris, opgewekt zomernummer. De bijbehorende clip doet het uitstekend met inmiddels al ruim 824 duizend views op YouTube.

Bakermat ft Kiesza - Don’t Want You Back

Loading ... Loading ...

Videoclip: Don’t Want You Back

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>