Hit of Shit: Martin Garrix & Troye Sivan – There For You

Wereldwijde monsterscores voor collaboraties met popsterren

Sinds Martin Garrix met zijn Stmpd Rcrds een deal sloot met Sony Music leverde de populaire dj al een paar prominente pop-collaboratiesingles af.

Dat begon ongeveer elf maanden geleden met In The Name Of Love met Bebe Rexha, gevolgd door Scared to Be Lonely met Dua Lipa en nu is er zijn nieuwste dance-popfusie There for You met singer-songwriter Troye Sivan.

Tussendoor lanceerde Martin trouwens ook nog verschillende dance-tracks die minder op de mainstream-hitlijsten gericht zijn, maar deze popcollaboraties springen er echt uit als moneymakers en kolossale aandachtstrekkers.

Dat zien we wereldwijd terug in de charts. Terwijl In the Name of Love en Scared to Be Lonely ook nog steeds scoren, staat There for You nu in veertien landen in de iTunes Top 100 en in maar liefst 56 landen in de Spotify Top 100. En de bijbehorende clip is al meer dan 32 miljoen keer bekeken.

Martin Garrix & Troye Sivan - There For You

Loading ... Loading ...

Videoclip: There for You

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>