Ronnie Flex lanceert plotseling nieuw album Rémi

Met o.a. Jonna, Brace, Polska, Boef, Sevn Alias, Frenna, Kleine

Zonder vooraf uitgebreid te teasen en promoten heeft Ronnie Flex vandaag zijn tweede studioalbum uitgebracht. De plaat heeft de titel Rémi meegekregen.

‘Anderhalf jaar bloed, zweet en tranen hierin gestopt’, aldus Ronnie op Instagram. Hij heeft het album met producer Boaz van de Beats gemaakt, met productionele bijdragen van Afro Bros, en er staan collaboraties op met onder meer Jonna Fraser, Mr. Polska, Brace, Boef, Sevn Alias, Frenna, KM en Lil Kleine.

Het nieuwe Ronnie Flex-album schoot direct naar de nummer 1-positie in iTunes en doet het uiteraard ook ijzersterk in streamingdienst Spotify. Hij staat trouwens ook al op 15 in de Belgische iTunes-chart dus dat gaat uitstekend!

De bijbehorende nieuwe single Is Dit Over is gelanceerd met video. Die track bevat eindelijk eens een vrouwelijke feature; van zangeres Tabitha.

Ronnie Flex ft Tabitha - Is Dit Over

Loading ... Loading ...

Videoclip: Is Dit Over

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ronnie Flex lanceert plotseling nieuw album Rémi

 1. tammer

  De dominantie van Nederlandse pop is compleet in de top 100:
  Lil Kleine 23 noteringen
  BOEF 7 noteringen
  Ronnie Flex 4 noteringen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>