3FM: Giel naar weekend, Domien ochtendshow

AD onthult verdere verjonging 3FM na teruglopen luistercijfers

3FM-dj Giel Beelen (39) stopt na twaalf jaar met zijn dagelijkse ochtendshow. Dat meldt het AD op basis van ingewijden. Domien Verschuuren wordt genoemd als zijn opvolger. Giel zou een programma in de weekenden krijgen.

Het nieuws is nog niet officieel bevestigd. Het stoppen van Giel op de werkdagen is een volgende stap in de vernieuwing en verjonging van 3FM. De zender heeft al langere tijd te kampen met teruglopende luistercijfers.

Volgens recente cijfers van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) is 3FM nu de zesde zender van Nederland. Het was enkele jaren geleden nog de tweede plek na Radio 538, maar 3FM is ingehaald door Sky, QMusic, Radio 2 en Radio 1.

Wanneer Giel naar het weekend vertrekt is onduidelijk. Wellicht nog dit jaar, of in januari 2017, na 3FM Serious Request. Dat zou op zich wel een mooi en verdiend afscheid zijn, want Serious Request is toch een beetje zijn kindje.

Video: Domien Vlog #40 Snoeihard met Kensington

Foto: 3FM / Ferdy Damman

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>