André Hazes jr. solo in voetsporen van vader (video)

Met bewondering en respect voor de nalatenschap van André senior

In januari komt het solodebuut van André Hazes jr. uit. Met het album brengt de 19-jarige zanger een eerbetoon aan zijn legendarische vader. De plaat met de titel Mijn Beste Vriend zal zowel nieuw materiaal als coverwerk bevatten.

‘Mijn vader heeft ons geweldig mooie liedje nagelaten, het zou zonde zijn als ze stil komen te liggen’, vertelt André aan FaceCulture. Samen met zus Roxeanne maakte hij de albums Van Jou, Voor Jou (2010) en Samen Solo (2012) en eerder dit jaar waren zij te zien in de SBS-talentenjacht Bloed Zweet en Tranen.

Maar in januari zet André zijn eerste schreden in een echte solocarrière. En die zien wij niet gauw floppen. André jr. heeft charisma, een goede stem, en hij is sympathiek. Hij maakt geen misbruik van de muzikale erfenis van zijn vader.

Toch voelt hij druk: ‘Mensen verwachten toch dat je de muziek van je vader doet. Nu heb ik de mazzel dat ik dat met alle liefde doe. Die muziek raakt me altijd, ik luister met veel bewondering en respect naar wat hij heeft nagelaten.’

Bekijk het video-interview:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “André Hazes jr. solo in voetsporen van vader (video)

  1. Ronald

    Daar zal de grootste bierbrouwer van Nederland blij van worden :-D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>