Kensington scoort titelsong voor thriller Bloedlink

Nieuwe single als titelsong thriller voorafgaande aan albumrelease

Het nieuwe album Rivals van Kensington komt op 8 augustus uit, en de track All For Nothing zal tevens de titelsong zijn voor de Nederlandse thriller Bloedlink.

Dat heeft A-Film Benelux bekendgemaakt. Verschillende media melden dit op basis van een BuzzE-bericht. De thriller Bloedlink is een remake van de Britse film The Disappearance of Alice Creed. Nederlandse regie van Joram Lürsen met in de hoofdrollen Marwan Kenzari, Tygo Gernandt en Sarah Chronis.

De film vertelt over twee ex-gedetineerden (Gernandt en Kenzari) die de dochter van een rijke man ontvoeren. Maar tijdens dit proces verschuift de onderlinge machtsverhouding tussen deze Laura (Chronis) en haar twee kidnappers.

Bloedlink zal ook de openingsfilm zijn van de 34e editie van het Nederlands Film Festival op 24 september, en draait vanaf 25 september in de bioscopen.

Op dit moment scoort Kensington een hit met Streets. Die single staat al drie maanden in de charts, en was 3FM Megahit en 538 Alarmschijf. (Foto: 3FM/Bullet Ray)

Trailer Bloedlink:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>