Maaike Vos (X Factor) zingt titelsong Briefgeheim

Terwijl we nog steeds wachten op de echte debuutsingle van X Factor-finalist Maaike Vos – ze nam deze zomer het duet Stop op met T.I.M – maakt de zangeres vandaag wereldkundig met een andere single te komen. Ze mag namelijk de titelsong zingen van de bioscoopfilm Briefgeheim, die medio oktober gaat draaien. Maaike is daarvoor benaderd door producer Tjeerd Oosterhuis, meldt persbureau Novum. Het nummer zal ook op single worden uitgebracht. Wanneer Stop met T.I.M. verschijnt, is onduidelijk.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Maaike Vos (X Factor) zingt titelsong Briefgeheim

  1. Johan van de Velde

    Ik vrees dat we ook hiervan (net zo min als van “Stop”) niet al te veel hoeven verwachten.
    X factor kandidaat; film titelsong; Tjeerd oosterhuis. Allen al tijden geen garantie meer voor succes.
    Maar, wie weet: misschien wordt dit DE verassing van 2010…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>