Raffaëla met single rondom gay evenement Eurogames

Met haar eliminatie bij The Voice of Holland lijkt de opbloeiende carrière van Raffaëla Paton ook weer teniet gedaan. Maar schijn bedriegt mogelijk, want er staat toch een nieuwe single van de oud-Idols-winnaar aan te komen. Producer Eric van Tijn heeft zich opnieuw over Raffaëla ontfermt, net zoals hij dat al deed na Idols en ook bij de meidengroep Monroe. Samen hebben ze een nummer opgenomen dat als uithangbord wordt gebruikt voor de Eurogames 2011.

De EuroGames Rotterdam worden het grootste LGBT-(lesbian, gay, bisexual & transgender) sport- en cultuurevenement ooit in Rotterdam gehouden. Het evenement vindt plaats van 20 tot en met 24 juli 2011. Naar verwachting nemen zo’n 6000 sporters uit heel Europa deel aan dit sportevenement. Ter gelegenheid van het evenement wordt in de nabijheid van Ahoy een olympisch dorp opgericht.

facebook share facebook share

110 Reacties // Reageer

110 thoughts on “Raffaëla met single rondom gay evenement Eurogames

 1. Robin

  Bah, komt zij ook weer met haar arogante houding!!! En zo bijzonder goed is ze nou ook weer niet.. Flopper de flop again voor Raffaela!

    /   Reply  / 
  1. sharon

   helemaal mee eens!

     /   Reply  / 
 2. @lbert

  Ben erg benieuwd, ik vind het belangrijk dat ze een leuk nummer maakt, tja en of ze dan wel of niet arrogant is zal me worst zijn !

    /   Reply  / 
 3. Robin

  Bah, komt zij ook weer met haar zo irritante houding!!! En zo bijzonder goed is ze nou ook weer niet.. Flopper de flop again voor Raffaela!

    /   Reply  / 
 4. Kevin

  Ben ook erg benieuwd, maar vrees wel voor de combie met Eric van Tijn. Ik hoop dat ze nu gaat knallen.. En ik vind haar arrogante houding juist wel cool. Beter dan die slappe zak; JvdBoom.

    /   Reply  / 
 5. Rick

  Mensen op je haar nou mag of niet gun het haar gewoon. Wat maakt jou het uit wat haar single doet? Gun iedereen zijn of haar succes. Er zijn genoeg mensen die wel in haar geloven en fan zijn (ook al begrijp je dat niet).
  Haar album is wel op #1 gekomen (na haar geen winnaar meer van de competities Lisa Lois, Nikki, Wesley etc. ook al waren ze wel succesvol)

  Tijd zal uitwijzen wat haar single gaat doen, waarschijnlijk zit er wel weer een top10 hit met haar fanbase en Fluitsma en van Tijn achter haar.

    /   Reply  / 
 6. @lbert

  precies Rick, en wat kinderachtig van Robin om 2 x zo’n kinderlijke bijdrage te plaatsen !

    /   Reply  / 
 7. BoycotIdols

  O nee. Heb je haar ook weer.
  Raffaëla, besef het nou een keer. Je bent geflopt!

    /   Reply  / 
  1. Kevin

   Het getuigt juist van lef om telkens weer op te staan, of de muziek nu goed is of niet, of ze nu ‘geflopt’ is of niet!

     /   Reply  / 
   1. Kevin

    IDD, ik ben het eens met andere Kevin ;-) . Zo makkelijk en smakeloos van Boycotfiguur om negatief te schrijven op het internet. Net een klein kind!

      /   Reply  / 
   2. BoycotIdols

    Ja het getuigt van lef als je al naam hebt gemaakt met een eigen ding.
    Nu is het gewoon kijken wat populair is en daarmee mee gaan. Is een heel verschil.
    Net als bijv. Jim heeft Raffaëla nog nooit een eigen stijl gehad.
    En negatief schrijven, ja kan waar zijn, maar wat is er positief over haar te schrijven dan. Solo, geflopt, Monroe, geflopt…
    Negatief, maar wel realistisch.

      /   Reply  / 
    1. Rick

     Sinds wanneer ben je geflopt als je album en single platina zijn en beide op # 1 hebben gestaan? Monroe heeft toch top 20 gestaan in mega top 100! Dus echt flop???

       /   Reply  / 
     1. BoycotIdols

      Ja. Dat is een flop. In ieder geval een eendagsvlieg.
      Ze heeft haar kortstondige succes niet kunnen consolideren dus dan ben je toch een flop ja.
      Of vind jij Raffaëla een groot succes dan?

        /  
  2. @lbert

   O neeeee heb je hem weer met weer hetzelfde verhaal, raar dat ie alles van Talentenshows vreselijk vind maar ze wel kent en steeds reageerd, why, omdat ie het stiekum wel leuk vind !

     /   Reply  / 
   1. S

    Jullie zeggen wel constant heb je hem weer, die boycotidols. Maar ze is toch ook geflopt?! Zou geen andere reden kunnen bedenken waarom ze anders weer met The Voice mee ging doen. Waarschijnlijk niet omdat ze al een succesvolle carriere heeft.

      /   Reply  / 
    1. Kevin

     De reden is heel simpel: Na Xfactor heeft ze bewust eerst voor haar kindje gekozen… Ze was tijdens Xfactor zwanger.. Remember?

       /   Reply  / 
    2. BoycotIdols

     Dank je wel, S!
     Maar sommigen hier hebben er nogal moeite mee toe te geven dat ik weleens gelijk zou kunnen hebben.
     Ze zijn allemaal geflopt. Dat ziet iedereen.

       /   Reply  / 
     1. Rick

      Als Raffaela geflopt is komt het mede omdat ze na Idols ervoor koos om voor haar kind te zorgen en zij niet meer kon optreden en aan promotie werk kon doen. Hoe zou haar carierre zijn gelopen zonder kind?

      Als ze weer flopt is het toch niet ons probleem?

      Als je talent hebt is het ook moeilijk om aan de slag te komen, platenmaatschappijen investeren niet meer zomaar. Of in van die niet kunnen zingende bimbo’s die er alleen lekker uit zien.

      Raffaela kan tenminste zingen en entertainen,

        /  
 8. Bazz

  Boeiend. Zolang het maar een goede single is.

    /   Reply  / 
 9. Peterke!

  Uhhm… hahahah, wat een kolder! Raffaëla is voor mij absoluut de ergste artiest van Nederland. Ik ga niet eens meer zeggen waarom. Hoop dat het een onzettend grote flop gaat worden. Dan ga ik haar misschien nog feliciteren ook. XD

    /   Reply  / 
  1. Kevin

   Zeg maar niet nee, want dan komt dat hele Floortje verhaal weer ;) .

     /   Reply  / 
   1. Peterke!

    I know! (A) Maar ik trots op dat verhaal. Echter… er zijn zanger(essen) die me wel versteld lieten staan tijdens zo’n talentenjacht en de hoofdpersoon achter dat verhaal is natuurlijk Floortje. Verder vind ik Nikki, Lisa, Jim, Wiep, Tessa & Sumera helemaal geweldig. Op internationaal gebied is de lijst ietsje langer, maar we praten nu over nationaal.

    En ik ben eerlijk, zelfs voor Raffaëla nu. In Nederland wordt je onderschat als je van een talentenjacht afkomt. (uitzondering van de Soundmixshow) Dit heeft de artiesten die ik hierboven noemde geen succes gegeven, terwijl sommige dat wel verdienen. Hoewel ik het Raffaëla niet gun behoort ook zij tot dat verhaal. Jammer maar helaas.

    Gelukkig hebben de internationale talentenjachtkandidaten wel de kans gekregen die ze verdienen en zo zou het in Nederland ook moeten zijn. Zelfs als dat (hoe erg ik het ook vindt om dit te schrijven) om Raffaëla gaat.

      /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

   Voor mij zijn dat ze allemaal. Allemaal even erg.
   Mensen die bekend willen zijn, en daarvoor muziek als middel aangrijpen.
   Echt talent zie je niet in die shows. Die komen er op eigen houtje.

     /   Reply  / 
   1. Sander

    Het is een absolute misvatting dat ‘echt talent’ er toch wel komt. Al is iemand nog zo talentvol, dit betekent nog niet dat hij- of zij – op eigen kracht succesvol kan worden in de muziekindustrie. En hoe kan jij beoordelen of er wel- of geen talent in deze shows zit? je keek toch nooit naar deze programma’s?

      /   Reply  / 
 10. vinn

  Elk jaar met idols/xfacto etc. denk ik weer een nieuwe artiest, ik had het met Dewi, Alice, Ellen/Floortje, Nathalie, X6, Rachel, Danielle, Whatever, Brandi, Raffish (Nora) maar elke keer is het toch net niet…
  Nu heeft Dewi wel weer een succesje gelukkig maar ik vind het gewoon jammer dat niemand het waar maakt… nu kijk ik weer xfactor en denk ik ja Adlicious, Sway, Tania en Rochelle zouden het wel een kunnen gaan maken maar ik ben bang dat ook zij het niet gaan redden, juist omdat ze met zo’n progamma mee hebben gedaan het is gewoon spijtig.
  Ik ben benieuwd of Ben Saunders en andere uit the voice het wel gaan halen maar denk het ook niet

    /   Reply  / 
  1. Sander

   Dewi,Alice,Ellen,Floortje,X6,Rachel,Daniëlle,Whatever. Dit waren ook – naar mijn mening – niet de beste kandidaten. Ze kunnen allemaal best aardig zingen, maar zijn niet bijzonder getalenteerd.

   Alleen Nathalie heeft – naar mijn mening – wel geheel onterecht verloren van Nikki. Maar – wie weet – krijgt ze eindelijk de erkenning die ze verdient door haar deelname aan Britain’s got talent.

     /   Reply  / 
   1. S

    Alice is NIET getalenteerd..XD
    Zelf heb ik meer met Hind (doet haar eigen ding), Boris, Charlene (zit bij Dox Records, bezig met 2de plaat!) en..nee..dat was het wel.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

     Alice, who the #### is Alice?

       /   Reply  / 
 11. Mirelle

  Ten eerste, ja, ook ik vind dat Raffaela een arrogante houding heeft, en puur daarop gebaseerd serveer ik alweer helemaal af, want van zulke mensen moet ik niets hebben!

  Maaaaarrrrrrrrr… Als ik dan weer lees/hoor hoe enthousiast Eric van Tijn (en dus het duo Fluitsma & van Tijn) is, dan heb ik zoiets van, laat het op muzikaal vlak maar weer zien dan! Behaalde resultaten in het verleden…… Je kent ‘m, maar in combi met dit waanzinnige producersduo, waar ik al jarenlang idolaat van ben( tja, ben 33,sorry!) zie ik het wel weer gebeuren dat er een heel mooi nummer uit gaat komen…

  Als ze het lekker bij zingen houdt, en verder zo weinig mogelijk met interviews etc. komt, vind ik het prima, want een fanstastische stem heeft ze nu eenmaal!

    /   Reply  / 
  1. Kevin

   Laat Van Tijn dan wel met een verdomd goede plaat komen, want ik vind die eerdere productie (denk aan Monroe) echt te simpel als je begrijpt wat ik bedoel.. En ik hoop dat Raffa lekker over de top gaat qwa looks, kleding etc.. :p

     /   Reply  / 
   1. S

    Argh…de laatste hit van VAn Tijn stampt uit de steentijd. Ik vind dat zijn populariteit zo overdreven wordt altijd. Kan ook heel slecht tegen het feit dat hij bij talentenjachten altijd zijn ´´eigen´´ versie door de kandidaten laat zingen. Hij maakt van elk nummer een soort ´´Brand New Day-versie´´. Veel te blij en vol met matigheid.

      /   Reply  / 
    1. Kevin

     Haha precies.. Ik irriteer me ook aan die “Brand New Day – versies” van Eric.

       /   Reply  / 
  2. BoycotIdols

   Mireille.
   Ze hebben allemaal een arrogante houding, want stuk voor stuk denken ze allemaal dat ze al de nieuwe popsensatie of wat dan ook zijn omdat ze aan zo’n show hebben meegedaan. Er zijn er twee die wat dat betreft er boven uit steken. Raffaela is er 1 van, Jim de andere. Vreselijk zulke arrogantie…

     /   Reply  / 
   1. Rick

    Wie zegt dat raffaela arrogant is? Misschien is het wel onzekerheid. Weten wij veel. Arrogant kan ze toch niet zijn, als ze haar kind boven haar carierre kiest na Idols. Is het zo erg dat ze nu haar weg terug wilt vechten? Wie weet hoe haar carierre was gelopen als ze geen kind had?

    Tijdens de Voice was ze altijd heel eerlijk en open dat ze voor haar kind had gekozen en dat die op 1 staat.

      /   Reply  / 
   2. Geesje

    Als die twee al arrogant zouden zijn (wat bij Jim zeker het geval niet is) hebben ze vast les van jou gehad, Je bent zelf zo arrogant om te denken dat jij de wijsheid in pacht hebt terwijl je zelf op muziekgebied niks gepresteerd hebt.
    Maar zoals je zegt talent komt vanzelf bovendrijven vandaar dat het je zelf dan ook niet gelukt is denk ik dan maar.
    Nu zul je wel weer aankomen met de smoes dat je tevreden bent met wat je doet, maar de frustratie over de kandidaten die meedoen komt toch ergens vandaan.
    Kijk Jim doet al bijna 9 jaar wat hij het liefste doet, en dat is zingen, optreden, acteren en muziek uitbrengen.
    En hij kan het zich ook nog permiteren om nu alles in eigen beheer uit te brengen en zelf te kiezen met wie hij wil werken en wat hij wil uitbrengen.
    Kijk en zijn video gaat verder dan de nederlandse grensen op het moment. Ik zal er eentje plaatsen en de rest je besparen van de andere landen waar hij al aangetroffen is, wie weet heeft de man nog het geluk dat het hem ooit gegund is. Dit is in elk geval vanuit Mexico
    http://publibrain.com/2011/04/13/feel-your-love-de-jim-bakkum/#more-527

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

     O krijgen we dat weer. Je valt in herhaling Geesje.
     Ik ben inderdaad, zoals ik ja al 100 keer heb proberen uit te leggen tevreden met mijn muzikale activiteiten. Dan kan je anders beweren maar ik weet het zelf het beste. Het is pas arrogant om te denken dat jij dat voor mij kan bepalen. Maar ja jij bent fab van Jim, ook arrogant.
     En hoe klom je erbij dat ik gefrustreerd be? Eerder jij, want je wil maar niet toegeven dat ik veelal gelijk heb als ik zeg dat alles uit talentenshows geflopt is. Ook weer aan deze reactie te merken. Dus een keer kappen met die arrogantie van je en geen dingen beweren die niet waar zijn. Dat siert je niet…

       /   Reply  / 
     1. Geesje

      Rustig Rustig, je begint weer te stotteren of liever gezegd veel fouten te typen, heb ik weer een pijnlijk plekje aangeraakt misschien.
      En Jim is verre van arogant of geweest, sterker nog de jongen zou in het begin wel wat meer zelfvertrouwen moge hebben gehad.

        /  
     2. BoycotIdols

      Echt weer een reactie van iemand die een discussie verloren heeft. Muggenziften over typfoutjes. Zielig hoor Geesje. Valt me van je tegen.

        /  
     3. BoycotIdols

      By the way. Kijken of je nu nog zo hoog van de toren blaast, Geesje. De huidige positie van Jim’s singletje deze week gezien. Nee zeker, want dat WIL je niet zien. Deze zakt wel te verstaan 60! plaatsen. Dus wel zeker dat het in de andere hitlijst, de Top 40, zeker (wederom) geen hit gaat worden, wat ik al eerder voorspelde maar toen van jouw kant weer werd bestookt met insinuaties en drogredenen. Maar je zal er wel weer iets op verzinnen waardoor het lijkt dat jij het weer bij het juiste eind had. Het telkens herhalende verhaal van geen airplay enzo en dat het allemaal de schuld is van de radiozenders… Maar ik zie gelukkig wat ik zie. Jim is en blijft een middenmoter met af en toe een succesje. Het zal nooit om maar even in de voetbal metaforen te blijven een Barcelona worden.
      Het zijn de feiten meid. Jim heeft nog een hele lange weg te gaan…
      Maar ik denk dat ik nog eerder meisje wordt dan dat jij zoiets durft toe te geven…

        /  
    2. Tja

     Niet alleen Mexico Geesje, ook in Roemenie, Brazilie, Indonesie, China en nog veel meer landen is hij al opgemerkt, erg leuk.
     Hij wordt zelfs al de nieuwe Brad Pitt genoemd, haha.
     Kijk, die mensen staan er blanco in en hebben geen vooroordelen over talentenjachten, maar reageren op wat ze zien, en dat is niet mis.

       /   Reply  / 
     1. BoycotIdols

      Hij is opgemerkt.
      Dus?

        /  
     2. BoycotIdols

      Echt, Tja en Geesje. Jullie zijn echt snel blij.
      Jim wordt genoemd in een Roemeens blog. Lang leve Internet he.
      Wow he!
      Dat zegt nog niet dat zijn muziek zal aanslaan.

        /  
     3. Kevin

      Jim heeft een prima single afgeleverd! De single wordt in ieder geval overal opgepikt en de verkoop is zeker niet slecht. Doe jij dat hem maar eens na Boycot. Dan praten we weer verder. PUNT!

        /  
     4. Tja

      Ja Boycot, hij is opgemerkt, daar begint het mee he?

        /  
     5. BoycotIdols

      Ergens in de onderste regionen ITunes Kevin. Verkoop goed?
      Je kan overdrijven.
      Lata hemn eerst maar grote hits scoren in Nederland om mee te beginnen dan praten we verder, Kevin.

        /  
     6. BoycotIdols

      Kevin. Ik heb eens nagezocht wb Jims single.
      Je zegt dat ie overal wordt opgepikt?
      Hmm, in de Itunes lijsten van de landen om ons heen is ie niet te bekennen. Dus hoe je aan die wijsheid komt?
      Daarin vind je bijv wel een ander Nederlands muziekexport produkt, nl. Within Temptation.
      Maar ach, als jullie blij zijn met dat Jim is opgepikt op een waarschijnlijk zeer obscuur Roemeens blogje. Wees er blij mee…

        /  
     7. sander

      @Boycotidols
      In Nederland heeft hij het al best aardig gedaan. In de single top 100: 2 nummer 1 hits, en 3 singles in de top 10. Ook in de top 40 deden deze singles het goed. Een eendagsvlieg kun je hem in ieder geval niet meer noemen.

        /  
     8. BoycotIdols

      Een groot succes ook niet. Qua hits kijk ik naar de Top 40.
      Vind Top 100 totaal ongeloofwaardig. Overigens is er eens met een single van hem in die lijst gesjoemeld, dat is toen zelfs toegegeven.
      Overigens, in de officiele Roemeense hitlijst staat wel ‘A Night Like This’ van Caro Emerald genoteerd… die vrouw is echt beroemd geworden in korte tijd…

        /  
     9. BoycotIdols

      Nee Sander, dit wordt weer gewoon een plaatje die het een weekje of 6 uit houdt in de Top 100 en de Top 40 niet eens haalt…

        /  
     10. Geesje

      Ik weet het Tja!
      Maar ik wilde Boycot niet meteen met al die info confronteren.
      Laatste nieuwtje van Jim, Vandaag beslissen of ze met partijen in Rusland en Frankrijk in zee gaan om ”Feel Your Love” internationaal uit te brengen.
      Kijk wij gunnen dat de jongen wel, net zoals ik het WT en Caro ook van harte gun, ondanks dat ik aan WT geen bal aan vind. Maar wie ben je als mens om een ander mens zijn succes niet te gunnen.
      Ja een miezerig mens die gunt iemand anders het licht in de ogen niet, maar dat zijn dan ook de stumpers van onze maatschappy.

        /  
     11. Tja

      Precies!!!!!!

        /  
     12. BoycotIdols

      Stumperds van de maatschappij accepteren geen afwijkende meningen.
      Dat maakt jou dus een gigantische stumper, Geesje.

        /  
     13. Geesje

      Zojuist de nieuwste tegengekomen Tja.
      Electro-Records uit Los Angeles heeft hem op hun site geplaatst
      Jim staat tussen Lady Gaga, Beyonce, Jennifer Lopez, Bruno Mars, Jessie-J
      Haha!!

        /  
     14. Geesje

      Hoezo Boycot?
      Voelde je jezelf aangesproken dan?
      Er stond toch geen naam bij, maar als je jezelf aangesproken voelt verteld dat genoeg toch?

        /  
     15. BoycotIdols

      Nee hoor, ik zei het in eerste instantie in het algemeen.
      Geesje, je kan het blijven proberen. Maar ondanks je pogingen zal ik nooit Jim gaan luisteren. Hoe graag jij dat ook wil…
      Overigens is de single uit ITunes verdwenen, dus wederom kan je niet van een megasucces spreken. Verwacht ik wel weer een scheldkannonade van je, maar dat zijn de feiten…

        /  
     16. Tja

      Haha, je hebt wel de video gekeken die ik gelinkt heb, hoe kun je anders weten welke doelgroep??
      toch nieuwsgierig??

        /  
     17. Kevin

      Within Temptation zakt ook weg.. Ook niet echt een succes die single..

        /  
     18. BoycotIdols

      Klopt, Kevin. Dus?

        /  
     19. Kevin

      Dus.. flopper de flop! Maar ff back ontopic: Cant want for the new Raffa single :p

        /  
     20. Kevin

      Sorry, Cant wait :p

        /  
     21. BoycotIdols

      Nou en? Ik doe daar niet zo opgefokt over. Daarbij het album is wederom een groot succes.
      Overigens wel te begrijpen, ik vond deze single van WT ook minder dan bijv. Ice Queen of Mother Earth.

        /  
     22. Kevin

      Hetzelfde hier als Jim flopt, ik lig er niet wakker van. Ik lig wel wakker van mensen die zoooooooo negatief in het leven staan :p

        /  
     23. Geesje

      Je draait het weer om Boycot zoals Kevin ook al zegt, nog nooit heb ik geprobeert jou naar Jim te laten luisteren of een afwijkende mening niet te respecteren.
      Nee jij respecteerd niet dat we niet met ze allen achter jou mening aanhobbelen. Al die onzin die je steeds maar weer uitkraamt over talentenshows hebben we onderhand al wel gehoord en ik heb een nieuwsflash voor je er luisterd geen hond na, al schijnt dat niet tot je door te dringen. het enigste is dat je mensen steeds opnieuw uitdaagt om er tegenin te gaan, maargoed als je daar een kick van krijgt Be My Gast
      Je maakt al bijna 9 jaar Jim met de grond gelijk, en de Man is nog steeds in de picture verdient zijn brood met dingen die hij het liefste doet.
      Nu ik hoop voor Raffaella (daar ging het hier tenslotte om) dat het haar ook gaat lukken, maar ik vrees het ergste.

        /  
     24. BoycotIdols

      Nee Geesje. JIJ draait dingen om. Maar je bent te arrogant om het toe te geven of in te zien. Als ik iets over Jim zei, reageerde jij vaak met heb je het al geluisterd dan? Moet je echt eens doen.
      Of omdat er ik anders tegen talentenshows aankeek meende je dingen over mij te zeggen die totaal uit de lucht gegrepen zijn. Je moet eens kappen met die arrogantie, Geesje. Dan gaan er misschien nog eens mensen naar je luisteren…
      Jim is als een middenmoter bij voetbal. Doet mee, maar zal nooit kampioen worden. Klaar. Als je dat niet wil toegeven mij best hoor…

        /  
     25. Kevin

      Al scoort hij een nummer één hit overal ter wereld. Dan is het nog niet goed genoeg voor jou. Dan verzin je wel weer dat hij een eendagsvlieg is of dat zijn album niet goed is of….. Nou ja, kortom: het is niet goed genoeg ALLEEN VOOR JOU omdat hij ooit mee heeft gedaan aan Idols. En zoals ik al zei, de huidige jeugd kent hem niet van Idols want dat is al zooooolang geleden. 10jr ofzo?

        /  
     26. BoycotIdols

      Overal ter wereld nummer 1? Jim?
      Dat zal toch nooit gebeuren. Want werd er niet eerder gezegd dat het een dikke top 10 hit zou worden? Huidige positie in Top 100. 76 in de derde week, in de top 40, tipparade.
      Is het echt zo moeilijk toe te geven dat mijn voorspelling klopte?
      Nu hoef ik helemaal geen gelijk te hebben hoor, maar wees dan tenminste een kerel. Of draai ik weer dingen om?

        /  
     27. BoycotIdols

      Overigens. De huidige jeugd kent Jim amper bedoel je?
      Die zijn allang weer met andere hypes/andere mensen uit talentenshows bezig, een Ben Saunders bijv. Ik werk veel met jeugd/kinderen en kan het beamen. Nu zijn het Ben Saunders of Justin Bieber die kinderen ‘bezighoudt’.
      Of zijn zich muzikaal gewoon verder gaan orienteren…ik geloof niet dat Jims fanschare toeneemt, alleen afneemt…

        /  
     28. Tja

      Nou, dan ben je nu toch helemaal intens gelukkig??
      Ik denk dat het nummer wel weer gaat stijgen, promo moet nog beginnen!!

        /  
     29. BoycotIdols

      O, ook weer zo’n standaardzinnetje als men niet wil toegeven dat er een singletje geflopt is. De promo moet nog beginnen? Dus? Dan misschien nog een paar downloads op I-Tunes meer…

        /  
     30. Tja

      Tjonge, zit jij jezelf niet vreselijk in de weg?
      Waar maak je je toch druk om?
      Weet je, we geven je gewoon allemaal gelijk, dan hoef je je nergens meer druk om te maken,

        /  
     31. Kevin

      Inderdaad!! haha..

        /  
   3. BoycotIdols

    Sta jij zo negatief in het leven dan,Kevin?

      /   Reply  / 
    1. Kevin

     Haha draai je het weer lekker om kerel? :p

       /   Reply  / 
    2. BoycotIdols

     Nee, jij wel dan?

       /   Reply  / 
 12. Kim

  als jij er ook toe gaat doen in de wereld boycotidols, als jij ooit maar 1 keertje in je miserabele leventje wordt opgemerkt door een mens ipv die luisjes op je hoofd, als jij een keertje op tv verschijnt ipv verwijten te maken vanachter je eeuwenoude pctje BOYCOTgorilla, dan mag je weer wat zeggen. niemand heeft iets aan wat je zegt. schrijf het in je dagboek of ga is werken. eet een appel. ajuus.

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Tja, ook echt de goeie doelgroep voor Jim.

     /   Reply  / 
 13. Dennis

  @boycotidols. Zou je aub niet constant de band Within Temptation erbij willen halen. Door de negatieve reacties op ontzettend veel artikelen, is alles wat met jou te maken heeft besmet. Op het moment dat jij aangeeft dat Within Temptation goed is (wat eigenlijk nog een understatement is) wil de rest van de lezers niets meer met deze band te maken hebben en dat is zonde. Dat verdienen ze niet. Graag niet meer assoccieren met jou. Thank you!

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Hahaha, natuurlijk joh. En de Paus heeft 40 kinderen…
   Rijke fantasie Dennis…

     /   Reply  / 
   1. BoycotIdols

    Zou ik het de bandleden persoonlijk gaan vragen of het werkelijk zo is, Dennis?

      /   Reply  / 
    1. Kevin

     Haha, stoer hoor!! En idd niet telkens WT of Caro erbij halen want die vind ik ook goed. En nee ik ben geen fan van Jim! En ja Jim verkoopt aardig goed. Hij staat sowieso in de Tipparade en dat lukt niet iedereen. En je moet niet mijn woorden verdraaien met “dan praten we wel verder”.. Want probeer jij eerst maar eens door te breken.. DREAM ON!

       /   Reply  / 
     1. BoycotIdols

      O, de Tipparade is nu ineens goed genoeg voor je Kevin?
      Ja daar blijft ie wel hangen ook, om vervolgens te floppen…
      En ook tegen jou, ik heb het prima naar mijn zin met mijn muzikale activiteiten. Ik klaag verder niet.

        /  
     2. Tja

      Fijn voor je.

        /  
     3. Kevin

      Pfff wat lul je nou? Wanneer heb ik het over de Tipparade gehad? Draaikont!

        /  
     4. BoycotIdols

      Hij staat sowieso in de Tipparade en dat lukt niet iedereen.

      Kevin, dit zijn toch echt jou woorden…
      Zo kort van geheugen en gefrustreerd door mijn posts dat je dat al vergeten bent?

        /  
     5. BoycotIdols

      Overigens, het is wel erg opvallend dat Geesje het ineens niet over arrogantie heeft hier. Had ik wel verwacht.
      Want lees ik het nou goed? Gaan jullie een beetje bepalen dat ik het niet meer over Caro Emerald of Within Temptation mag hebben? Dacht het toch even niet he…dat is wel erg arrogant, he

        /  
     6. Kevin

      Nee draaikont, jou woorden: “O, de Tipparade is nu ineens goed genoeg voor je Kevin?” En by the way, jou favo WT staat lager in Itunes.. Ook maar een flop dan? De single heeft niet veel gedaan in de charts.

        /  
     7. BoycotIdols

      Ja, omdat jij begon over dat ie in de Tipparade staat.
      Commentaar is dan meestal, daar hoort Jim niet, hij moet in de Top 40. Maar jij vindt een tipnotering blijkbaar al voldoende.
      WT is een groot succes dus dat deze single het wat minder deed. So be it. De nieuwe CD dik in de top 3 en hitnoteringen in meerdere landen. Niet slecht voor een band uit ons polderlandje. Maar ik mocht het toch niet meer over die band hebben? Draaikont!

        /  
     8. Kevin

      “Commentaar is dan meestal, daar hoort Jim niet, hij moet in de Top 40″ ????? Dat zijn niet mijn woorden, dus draaikont ben je!

        /  
     9. BoycotIdols

      Ik spreek voor de Jim aanhang hier, simpele.
      Die zeggen dat altijd. En aangezien ik jou daar ook tot reken, Kevin. Ga nou niet ontkennen dat JIJ over de tipparade begonnen bent he.
      Geeft trouwens niet, als jij een tipnotering voor Jim goed genoeg vind. Mag toch?

        /  
     10. Kevin

      HAHAHA! Ik simpel hé? Lees nu nog eens jou reactie hierboven?

        /  
     11. BoycotIdols

      Kevin. Denk aan je hart.
      Ik vind het best hoor dat je tevreden bent dat ie al de tipparade haalt. Daardoor vind je iemand al gauw succesvol.
      Het zal het hoogste podium voor Jim blijven, dus wees blij dat ie dat in ieder geval heeft he.

        /  
     12. Kevin

      Hoeveel muzikanten (waaronder jezelf) zijn er die de tip niet eens halen?? Haha..

        /  
     13. BoycotIdols

      Boeit me vrij weinig, Kevin.
      Ik ben ook niet bezig met hitparademuziek…

        /  
     14. Kevin

      Ach, weet je wat het is.. Ik ben geen fan van Jim. Maar ik gun iedereen zijn of haar succesje (kan jij nog wat van leren). En ik gun het zelfs jou, als je wat meer met respect zou schrijven. Je rekent mij aan dat ik zo’n type ben die wil dat Jim naar de Top40 moet.. Ik bedoel waar gaat dit over? HE-LE-MAAL nergens over! Je zegt maar wat om maar negatief te kunnen schrijven. Dat is pas simpel.

        /  
     15. BoycotIdols

      Als Jim in het begin niet zo arrogant was geweest had ik het hem misschien gegund.
      Maar helaas, ik hou niet van arrogantie bij artiesten.
      Zo zijn er helaas meer.

        /  
     16. BoycotIdols

      Sowieso vind ik al die programma’s arrogant.
      X Factor, Idols, Popstars. Een pot nat.

        /  
 14. Dennis

  Rijke fantasie bevestigd door marketing en marktwerking….als je het aan ze vraagt, doe ze gelijk de groeten van me en bied ze nogmaals mijn verontschuldigingen aan dat ik het niet ga redden van de week

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Ik zal me verontschuldigen voor je domme geblaat hier, ook goed?
   Hahaha, of het hun wat kan schelen dat ik wat negatief over anderen ben.

     /   Reply  / 
 15. dennis evers

  @ Boycotidols
  ik irriteer me mateloos aan je kritiek op jim of alles wat met talenenjachten te maken heef
  ik ben geen fan ze maar heb wel respect voor hun dat ze he lef hebben om er aan mee te doen kunnen we van jou niet zeggen
  gr dennis

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Ik weiger aan zoiets mee te doen, dus waarom zou ik? Dat zie ik als verkwanseling van je talent. Het stagneert je eerder dan dat het je verder brengt. Dat snappen naieve typjes als jij niet, dennis evers.
   Ik snap werkelijk niet dat er nog mensen zijn die er aan mee WILLEN doen. Na zoveel mislukkingen zou je toch beter moeten weten.

     /   Reply  / 
   1. Frankly

    Misschien is BoycotIdols ingehuurd door de maker van de site om voor stoorzender te spelen ;-) maar talentenjachtendeelnemers afkraken is wel makkelijk scoren natuurlijk , ik heb me opgegeven voor The Voice maar aangezien ik geen talentenjachtzanger ben (ik volg het wel ik volg het niet ik heb er alles en niets mee)ze mij er vast niet uithalen ben al 44 ha ha (niet arrogant bedoeld maar mijn stembereik en muzikale kennis is very high) Onder het motto niets te verliezen en de markt draait maar door :0 zal nooit mijn ziel en zaligheid verkopen BYCIdol don’t worry :) )

      /   Reply  / 
 16. Mirelle

  Dacht dat het hier over Raffaela ging? Mijn reactie, daar sta ik nog steeds achter! Wat betreft Eric van Tijn; zijn laatste plaat, uit januari 2011 was gewoon een nummer 1; namelijk You and I Both van Dean Saunders. Verder werkt hij momenteel met Dean EN Ben Saunders, Glennis Grace om er maar een paar op te noemen… Volgens mij toch redelijk goed scorende artiesten. Om daarnaast nog maar te zwijgen van de muziekale invulling van shows als Op zoek naar Zorro, X Factor etc. Wel weten wat mensen doen voor je commentaar levert!

    /   Reply  / 
  1. Kevin

   Het kan aan mij liggen hoor, maar ik vind You and I van Dean een matige simpele song en ik vrees dan ook voor de nieuwe Raffa.. Je noemt nu een aantal artiesten op die nog niet veel bewezen hebben. Ja Glennis is dan wel nummer 1, maar wel met een cover!

     /   Reply  / 
  2. Geesje

   Die single van Dean Saunders is helemaal niet van Erik van Tijn, dat is een cover die opnieuw is opgenomen.
   Verder bij mijn weten werkt Erik niet met Ben Saunders.
   Wel werkt hij met Glennis Grace, maar om het succes wat Glennis nu heeft toe te dichten aan Erik klopt niet.
   Dat ligt bij het programma van de beste zangers en dan met name door het geweldige nummer dat Xander de Busonje schreef, die kan lekker incasseren met dit succes, en daar pikt Erik dadelijk de vruchten ook van nu Glennis zo hot is,
   Geheel terecht trouwens dat ze eindelijk na bijna 20 jaar erkenning krijgt.

     /   Reply  / 
 17. sharon

  Ik heb t echt gehad met Raf.. Ze is zo arrogant, erger me aan die houding van haar. Ze denkt dat ze alles is… vreselijk.

    /   Reply  / 
  1. BoycotIdols

   Dan ben je niet de enige. Maar dat heb ik op enkele uitzonderingen na met ieder afkomstig uit zo’n show, zoals ik eerder schreef.
   Het zou Raffaëla sieren eens toe te gaan geven dat het niet helemaal geworden is wat ze verwachtte van zo’n show. Dan ben je oprecht. Niet telkens blijven proberen te laten zien dat ze echt wel wat kan…
   Ook niet leuk voor dr dochter, een moeder die niet geslaagd is als zangeres…

     /   Reply  / 
 18. Eric

  Dat Jim’s single wederom geen grote hit is geworden komt gewoon doordat er teveel BoycotIdols types in Nederland zijn…
  Bleh.

    /   Reply  / 
 19. Eric

  leuk dat ie trouwens aandacht heeft op een Roemeens blog, maar ik zie hem toch liever een hit scoren om mee te beginnen in bijv. Duitsland of Engeland…

    /   Reply  / 
  1. Geesje

   Niet alleen op een Roemeens, Mexico, China, Brasilie, 2x Los Angeles.
   Jij wil wel ineens heel veel, laten we rustig kijken wat de toekomst brengt.
   Het is in elk geval Super leuk dat zijn clip overal opduikt.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>