#TVOH Marco, Trijntje, Nick & Simon of VanVelzen? (poll)

Vanavond begint het derde seizoen van The Voice of Holland. Er zullen in dit seizoen een aantal veranderingen worden doorgevoerd, onder meer in de Battles en de liveshows. De grootste verandering is natuurlijk de entree van Trijntje Oosterhuis als coach.

De strijd tussen de coaches zal verhevigen. Marco Borsato heeft al gezegd dat Trijntje erg gewild was bij de auditerende talenten, en zij sneller dan de andere coaches op haar knop drukte. Daardoor had zij eerder dan de anderen haar team compleet.

Marco was daar blij om, want toen bleef er voor de andere coaches nog wat te kiezen over. Dus sluit de weddenschappen maar af; welke coach zal dit jaar met de eer gaan strijken? Wie vindt de nieuwe Voice, in welke coach(es) heb jij het meest vertrouwen dit seizoen?

Je kan in deze poll meerdere opties aanvinken.

Favoriete coach(es) in seizoen 3 van The Voice of Holland?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “#TVOH Marco, Trijntje, Nick & Simon of VanVelzen? (poll)

 1. vinn

  Ik was gister aanwezig bij The Battle van VanVelzen & hij heeft wel een onwijs goed team (met 2 oude bekende) maar ik vond Trijntje echt heel onsynpathiek en soms zelfs gemeen of zeikerig.
  Ik kan nog geen conclusie trekken over wie het beste team zal vormen maar ik ben erg benieuwd

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Zojuist fragmenten gehoord van de cd van Iris Kroes. Nou hier horen we over een jaar ook niks meer van. Wat een zeikcd is dit zeg. Pffff…… en zij was de laatste keer The Voice?

    /   Reply  / 
  1. inge

   vond het ook niet echt lekker klinken…. Indd veel te zeurderig.

   Marco had beter Sharon Doorson door moeten laten gaan naar de finale, of gewoon Chris Hordijk laten winnen, dan maar door gestoken kaart maar dit is zonde van al het geld wat erin het meisje is gestoken.

     /   Reply  / 
   1. Ronald

    Inge. Zo heeft het altijd gewerkt bij talentenshows als The Voice.
    Allemaal weggegooid geld. Er is in mensen geinvesteerd die niet doorgebroken zijn. Iris is niet de eerste, ook zeker niet de laatste.

      /   Reply  / 
    1. inge

     Ik zeg eerlijk: Chris Hordijk heeft een goede stem en heeft als twee goed scorende singles uit gebracht, ik gun hem wel een goede carriere. Zijn album zal ik dus wel aanschaffen.

     Maar het tweede album van Ben Saunders… nee daarvoor ren ik niet meer naar de winkel.

       /   Reply  / 
     1. Ronald

      Twee goed scorende singles? Zoals?

        /  
 3. inge

  Floorjte Smit uit Idols 3 (runner up, raffaela) doet mee aan TVOH. Je zag haar even voorbij flitsen in een compilatie video net voor de start! Super benieuwd!

    /   Reply  / 
  1. Ronald

   Zielig. Ook weer zo’n figuur die niet het inzicht heeft dat ze gewoon geflopt is door met name een zelfde soort show als waar ze nu weer aan meedoet. Als er iemand geflopt is uit zo’n show dan is dat wel Floortje.

     /   Reply  / 
   1. inge

    Misschien, maar dat gold en geld nog voor Raffaela.
    Al ben ik van menging dat als Floortje had gewonnen denk wel redelijk ver was gekomen met een duur van 2 jaar(?)…

    Ik gun haar een goed carriere. Kijk je moet ook bekijken dat mensen die mee hebben gedaan aan deze formats na afloop niet op de bank zitten maar ook bezig zijn achter de schermen, schrijven voor andere, musical (floortje speelde geweldig in We Will Rock You).

    Helemaal een flop kan je ze niet noemen, misschien alleen in de top40 maar daarnaast vind ik het onmenselijk om ze geflopt te noemen.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

     Nee hoe wil je het dan noemen?
     Succesvol? Musical is de laatste jaren wel een laatste strohalm voor mensen gebleken die met een geflopte carrière zitten na deelname aan een ‘talenten’show. Of vind je van niet?
     Raffaela had, al was het natuurlijk een gemanipuleerde, nr 1 hit.
     Zelfs dát was Floortje niet gegund.
     Om voor anderen te schrijven hoef je ook niet mee te hebben gedaan aan een talenetenshow.

       /   Reply  / 
     1. inge

      that’s you’re opion

        /  
 4. inge

  that’s you’re opinion…

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Bijna goed dit keer, Inge. YOUR opinion….
   :D

     /   Reply  / 
 5. Peterke!

  Floortje verdient het om succesvol te zijn. Ze is een geweldige zangeres! Ik hoop echt dat ze wint! :D

    /   Reply  / 
 6. vinn

  Wat een heerlijke eerte aflevering zeg! En wat erg dat je als winnaar van “my name is” niet door bent eerst was ik in shock maar na de talenten die later door gingen snapte ik het wel.
  Wat heeft Trijntje 3 vrouijke toppers binnengehaald! Echt nu al favorieten van mij! Maja wat gaan de volgnde 6 liveshows nog brengen, lijkt mij niet dat dit al het beste is!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>