#TVOH Sjors scoort met Zeg Me Dat Het Niet Zo Is (video)

Keuze van liedje blijkt opnieuw bepalend voor topscore in charts

In de tweede auditieshow in het vijfde seizoen van The Voice of Holland zien we een eerste potentiële hitnotering. Sjors Van Der Panne klimt momenteel richting de top 10 in iTunes met de Frank Boeijen-klassieker Zeg Me Dat Het Niet Zo Is.

Ook het origineel van Frank staat sterk in de top 25. Het is dan ook een prachtig nummer. In 2012 werd het in een SBS-show al uitgeroepen tot ultiem Nederlands Kroonjuweel. Edsilia Rombley scoorde met haar versie toen een top 10-hit.

We hebben het vorige seizoenen vaker geconcludeerd: de liedkeuze is in The Voice minstens zo belangrijk als de vocale capaciteiten van de talenten. Ook al zing je nog zo mooi, als het liedje niet aanslaat dan kan je de charts vergeten.

Sjors doet het goed. Na slechts één regel draaiden alle coaches hun stoel. Dat kan niet anders dan om de liedkeuze zijn geweest want hij had op dat moment vocaal nog niet uitgehaald. Hij koos Marco Borsato als zijn coach dus we zullen vermoedelijk dit seizoen nog meer Nederlandstalige ballads van Sjors horen!

Download Sjors’ versie op iTunes

Sjors Van Der Panne - Zeg Me Dat Het Niet Zo Is

Loading ... Loading ...

TVOH op Twitter en Facebook

• NLpop poll: favoriet Voice-coach in dit seizoen?

facebook share facebook share

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “#TVOH Sjors scoort met Zeg Me Dat Het Niet Zo Is (video)

 1. Ronald

  Verschrikkelijk. Dit staat voor mij gelijk aan vloeken in de kerk. Er zijn liedjes waar je van af moet blijven, en daar is dit er 1 van. Zeker als het alleen maar bestemd is om even snel goedkoop te scoren om dat je meedoet aan een veredelde karaokeshow.

    /   Reply  / 
  1. Yoshi

   Uhhh, Frank Boeien wenste hem persoonlijk succes en moedigde hem ook met dit door Franks zelfgeschreven nummer.

     /   Reply  / 
   1. BéTé

    + 1

      /   Reply  / 
  2. BéTé

   Blijkt wel weer dat je niet eens weet waar hij over praat. Je leeft nogal in je eigen wereldje :)

     /   Reply  / 
  3. Yoshi

   Floortje Smit komt ook met een nieuwe single, leuk he!

   In dit facebook bericht is duidelijk dat Floortje het de slagen van de zweep ook al heeft ondervonden na een talentshow en misschien ook al voor haar deelname aan TVOH. Misschien daarom een reden waarom zij niet bij 8Ball heeft getekend.

   https://www.facebook.com/floortje.smit?fref=ts

     /   Reply  / 
   1. Ronald

    En jij denkt dat die single gaat scoren?

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

     De tijd zal het leren. Goede zangeres en het is haar gegund. Ze heeft haar eigen weg gemaakt en niet die van John de Mol.

       /   Reply  / 
 2. johanna

  dit is pure stemkwaliteit,hij bezorgt mij kippenvel met dit nummer, dat heeft frank nog niet gepresteerd

    /   Reply  / 
 3. Dré Prijs

  Vloeken in de kerk? En van dit liedje afblijven? Wat een flauwekul. Boeijen zong het. Liesbeth List. Ramses samen met List en Boeijen. Edsilia Rombley. Hebben die allemaal gevloekt in de kerk, omdat ze dit prachtige lied zongen? Ramses zong: “Laat mijn liedjes nu maar zwerven…” en zo is het. Zo zet je cultureel erfgoed door. Ali B. heeft gelijk! Goedkoop, snel scoren? Dit is helemaal niet zo’n eenvoudig lied om te zingen. Bah, Ronald wat een miskenning van het enorme talent van Sjors van der Panne.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Maak je niet druk, joh. Het is Ronald maar die het zegt ;)

     /   Reply  / 
   1. Evaatje

    Ja,da’s het ‘gevaarlijk’ juist. Hij heeft wel veelal gelijk gehad met zijn voorspellingen over iemands carrière en of iets wel of geen hit werd. Ik hou serieus rekening met zijn commentaar…

      /   Reply  / 
    1. Ronald

     Ach, laat ze maar in hun eigen The Voice wereldje leven. Het wereldje waarin iedereen slaagt en geslaagd is.
     De realiteit is echter anders. Ze willen er gewoon niet aan dat er veel negativiteit aan die shows hangt…

       /   Reply  / 
  2. Ronald

   De enige die zijn talent miskend is deze Sjors zelf, door mee te doen aan The Voice. The Voice een programma wat nu niet echt bekend staat door grote doorbraken. Dadelijk is het programma bekeken, heeft hij zijn ding gedaan en is het weer over met zijn bekendheid. Had is zijn talent serieus genomen, had hij een andere weg gekozen dan deze hele krampachtige poging.

     /   Reply  / 
 4. Angelo

  Geweldig mooi gezongen, wat een stem man! en dat Frank Boeijen hem persoonlijk geluk wenst kan ik me goed voorstellen, als iemand mijn nummer op deze manier zong, met zo’n gevoel, zou ik precies hetzelfde doen..respect! en succes Sjors!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>