O’G3NE zingt I See Fire in Voice-battle (video)

#TVOH Lisa, Amy & Shelley potentiële finalisten, vrijdag in Battle

In het vijfde seizoen van The Voice of Holland zijn Lisa, Amy & Shelley als meidengroep O’G3NE ontegenzeggelijk topfavorieten om de finale te halen.

Hun auditie is op Youtube al 1,5 miljoen keer bekeken. Veruit het beste van alle deelnemers tot nu toe. De dames haalden met de single Emotion alle hitlijsten behalve de Top 40. Ze deden het vooral heel goed in de download-charts, maar in de samenstelling van de Top 40 tellen downloads niet meer mee. Vandaar.

Aanstaande vrijdag staat O’G3NE in The Battle. Dat blijkt uit een promo die RTL zojuist heeft vrijgegeven. Als ik het goed zie strijden de meiden tegen de 36-jarige Italiaanse Gabriella Massa. Ze zingen de Ed Sheeran-hit I See Fire.

Sheeran is geen onbekende in de Voice-wereld. In het derde seizoen zong hij samen met Eyelar, en in de Amerikaanse versie van The Voice was hij de mentor die coach Christina Aguilera bijstond in het begeleiden van haar talenten.

Uit het clipje blijkt dat O’G3NE en Gabriella vocaal zullen uitpakken. Ze zullen I See Fire minder ingetogen zingen dan het origineel. O’G3NE geldt als potentiële finalist, maar zullen de dames het morgen waarmaken en de battle winnen?

Update vrijdag: kijk de battle hier terug

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “O’G3NE zingt I See Fire in Voice-battle (video)

 1. Yoshi

  Die zullen wel weer doorgaan..

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   En terecht.

     /   Reply  / 
  2. BéTé

   Ja geheel terecht … bovendien was die Gabriella Massa helemaal niet zo goed. Marco heeft ongetwijfeld spijt gehad van zijn omdraaien. Slimme keuze dus om zo haar aftocht alvast in te leiden.

     /   Reply  / 
 2. Johan van de Velde

  Nou, echt goed was het hele programma niet.

  Vond het Bruno Mars duetje nog het beste van de avond.

    /   Reply  / 
  1. BéTé

   Ja, ik vind ‘the battles’ sowieso het zwakste onderdeel van the Voice. De coaches weten tenslotte van te voren al met wie ze verder willen; dus is de hele vertoning een farce.

   Verder hoop ik beslist dat ze na dit seizoen stoppen met Trijntje en Ali B. Ik kijk met weemoed terug naar de tijd van Roel van Velzen, Angela Groothuizen en Nick & Simon.

     /   Reply  / 
   1. Bijan

    Sow nu zeg je echt wat. WAT DOET ali B uberhaupt in dit programma? ik irriteer me mateloos aan zijn opmerkingen want het is grap na grap zonder een kern van gezond verstand. Daarnaast snap ik zijn muzikale achtergrond niet aangezien hij is begonnen als comedian en 2 hitjes heeft gehad met mocro flavour etc.

    Als je het aan mij vraag zijn het de laatste beetjes die ze nog kunnen melken uit de talentenjachen waardoor de focus verdwijnt van kwaliteit in een talentenjacht naar een pure entertainmentshow. Had net zo goed Geer en Goor kunnen kijken….

      /   Reply  / 
 3. ArjanH

  Ik vond dit een zeer goede battle van internationaal niveau. Wat was dit goed zeg. Beide terecht door. Zelfs in Amerika opgepakt door de beroemde blogger Perez Hilton die de video op zijn Facebook heeft geplaatst!

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Zo bijzonder vond ik het niet.

   Wat is dat toch, trouwens, met die overdreven, voortdurende, handgebaren van zovele Nederlandse zangeressen (zie ook foto)? Alsof ze daardoor beter zingen…

     /   Reply  / 
   1. ArjanH

    Dat geeft het allemaal meer show en stijl

      /   Reply  / 
    1. BéTé

     Dat klopt wel. Desondanks moet O’G3ne er voor oppassen dat ze zich nu al gaan manifesteren als “gearriveerde” artiesten. Ze zijn super gedreven en super professioneel in dat wat ze doen en kunnen maar té gemaakt komt op kijkers al snel over als nep… en dan heb je bij voorbaat niet in de finale. De voorbode daarvan hebben we al gezien tijdens de plubliek-stemming; meer mensen kozen voor Gabriella.

       /   Reply  / 
 4. BéTé

  Gabriella heeft (naar nu blijkt) meegedaan aan X-Factor 2011. Ze kwam wel door de auditie … verder weet ik het niet. Vervolgens is het stil gebleven rond haar ondanks dat ze veel optreed met bands etc.

  Ze heeft een goede stem: maar that’s all… totaal geen X-factor en daar draait het vanaf nu ook om bij the Voice. Het was een prima battle maar het is aan Marco & O’G3ene te danken dat ze verder is gekomen.
  Ik weet zeker dat Marco haar de opdracht gegeven heeft om zichzelf niet te overschreeuwen …. want daar schuilt het gevaar voor haar. Helemaal als je tegen 3 moet.
  Daarnaast vermoed ik ook dat Ali haar gestolen heeft op advies van Marco. Want ze heeft de battle veel beter gedaan dan haar auditie.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>